Contact
Sluiten

Het tuinhoutseizoen is weer begonnen!

Het weer is goed, de klant is er klaar voor, dus tijd om weer in de tuin aan de slag te gaan met overkappingen, tuinhuisjes en schuttingen. Het tuinhoutseizoen is weer begonnen! Natuurlijk kan jij niet aan de slag zonder al je benodigde tuinhout en ijzerwaren. Geen nood, bij Stiho ligt dit jaar ook dé tuinhoutgids weer voor je klaar: een compleet assortiment van al jouw tuinhoutartikelen en bijbehorende ijzerwaren. Van schroef tot plank, bij Stiho hebben wij het voor je klaarliggen. 

Blader hieronder de tuinhoutgids door of download 'm via de knop.
Eikenhout waarop je kunt bouwen

Nieuw in onze tuinhoutgids dit jaar is onder meer ons eikenhout. Het hout heeft een bijzonder rustieke uitstraling en kan voor diverse projecten worden gebruikt. Ons eiken is FSC® gecertificeerd (licentienr. C041283) en kan onbehandeld buiten zeker zo’n 20 tot 25 jaar meegaan. Het is dus een bijzonder duurzaam product en een uitstekend alternatief voor hardhout. 

Ontdek het assortiment >Tuinhoutgids- Eikenhout

 Tuinhoutgids - Eikenhout

Eikenhout waarop je kunt bouwen

Nieuw in onze tuinhoutgids dit jaar is onder meer ons eikenhout. Het hout heeft een bijzonder rustieke uitstraling en kan voor diverse projecten worden gebruikt. Ons eiken heeft een FSC-keurmerk en kan onbehandeld buiten zeker zo’n 20 tot 25 jaar meegaan. Het is dus een bijzonder duurzaam product en een uitstekend alternatief voor hardhout. 

Ontdek het assortiment >

 Tuinhoutgids - WEO

WEO-planken: van tuinhuis tot schutting

Een andere nieuwkomer in onze tuinhoutgids dit jaar is ons WEO-assortiment. De WEO-planken zijn gemaakt van houtcomposiet, wat voor 95% uit gerecycled materiaal bestaat. Hierdoor heb je met een uiterst duurzaam product te maken. Visueel gezien, vallen WEO-planken te vergelijken met open latwerk. Je kunt er onder meer prima tuinhuisjes en tuinafscheidingen mee maken, voor jouw klant.

Ontdek het assortiment >

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen