Contact
Sluiten


Een leefbare aarde voor toekomstige generaties

De uitstoot van broeikasgassen, waaronder CO2, veroorzaakt de snelle opwarming van de aarde. Wij willen onze impact op het klimaat drastisch verkleinen. Op die manier dragen wij bij aan een leefbare aarde voor onze toekomstige generaties. Dit doen we door kritisch naar onze eigen bedrijfsvoering te kijken, onze uitstoot in kaart te brengen en deze te verlagen.

We verminderen ons energieverbruik op vestigingen, kantoren en de distributiecentra. Daarnaast wekken we steeds meer groene stroom zelf op. Dit doen we door middel van zonnepanelen. Het resterende deel van de elektriciteit kopen we groen in. Wij kijken bovendien verder dan de grenzen van ons bedrijf. Bijvoorbeeld door duurzamer te bezorgen bij onze klanten met een scherpere ritplanning en elektrisch transport. 


Onze ambities

Stiho is onderdeel van DSG. Lees hier meer over hoe DSG haar klimaatvoetafdruk verkleint.


Vragen? Onze specialist helpt je graag!


Wil je meer weten over wat Stiho doet aan duurzaam ondernemen? Of heb je een specifieke vraag over een duurzaam product? Neem contact op met Thorben, onze expert op het gebied van duurzaamheid. Hij helpt je graag verder en staat altijd open om te kijken hoe we samen de bouwsector verder kunnen verduurzamen.

E-mail: duurzaam@stiho.nl
Mail Thorben >

Projectmanager duurzaamheid

Meer weten?

Duurzaamheidspijler assortiment Stiho
Duurzaamheidspijler medewerkers Stiho
Duurzaamheidsbeleid Stiho

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen