Contact
Sluiten


Wat doet Stiho aan duurzaamheid?

Bij Stiho werken we elke dag aan het verduurzamen van onze bouwsector. Als familiebedrijf zit duurzaamheid in ons DNA. Wij willen namelijk onze aarde zo goed mogelijk doorgeven aan de toekomstige generaties. Daarom zijn we bij Stiho van het duurzaam denken én doen. Dat betekent dat we duurzame, circulaire en biobased materialen toegankelijk en aantrekkelijk maken voor bouwend Nederland. We brengen daarbij deze materialen op een duurzame manier naar je werkadres. Daarnaast willen we onze eigen CO2-uitstoot minimaliseren en het laatste beetje compenseren door bomen aan te planten. Onze duurzame ambities vatten we samen in drie pijlers: klimaatassortiment en medewerkers.

Kunnen we dit allemaal alleen? Natuurlijk niet! Daarom werken we samen met onze leveranciers en klanten om een positieve impact te hebben in de bouw. Lees hieronder hoe Stiho voorop gaat in duurzaamheid door in te zetten op drie thema’s: klimaat, assortiment en medewerkers.

Onze duurzaamheidsthema's

Met ons duurzaamheidsbeleid nemen wij onze verantwoordelijkheid als het gaat om onze impact op mens, milieu en maatschappij. Onze pijlers zijn:

Duurzaamheidsthema klimaat
Klimaat
We willen een beter klimaat voor onze kinderen. Dit doen we door onze CO2-uitstoot te verminderen en we stimuleren onze partners hetzelfde te doen.
Lees meer >
Duurzaamheidsthema assortiment
Assortiment
We maken duurzame keuzes toegankelijk en aantrekkelijk. Dit doen wij door duurzame, circulaire en biobased materialen in ons assortiment op te nemen.
Lees meer >
Duurzaamheidsthema medewerkers
Medewerkers
We hebben oog voor de kwaliteiten en talenten van al onze medewerkers. We hebben een inclusieve werkcultuur en waardering voor ieders bijdrage. 
Lees meer >


Vragen? Onze specialist helpt je graag!


Wil je meer weten over wat Stiho doet aan duurzaam ondernemen? Of heb je een specifieke vraag over een duurzaam product? Neem contact op met Thorben, onze expert op het gebied van duurzaamheid. Hij helpt je graag verder en staat altijd open om te kijken hoe we samen de bouwsector verder kunnen verduurzamen.

E-mail: duurzaam@stiho.nl
Mail Thorben >

Projectmanager duurzaamheid

Meer weten?

Aanmelden voor nieuwsbrief
Het laatste nieuws
Duurzaamheidsbeleid DSG

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen