Contact
Sluiten


Duurzaam op weg naar de bouw

Duurzaamheid is een kwestie van doen. Dat zie je terug in ons assortiment, maar ook in ons transport. Stiho wil producten op een duurzame manier naar de bouwplaats brengen. Daarom bezorgen we steeds meer met elektrische vrachtwagens. Dit vermindert de CO2-uitstoot van het transport en zorgt ook nog eens voor minder geluidsoverlast voor omwonenden.

Ambities voor duurzaam transport

Eind 2026 willen we de klimaatvoetafdruk van ons bezorgtransport met 33% verminderd hebben ten opzichte van 2020. Zo dragen we een steentje bij aan een beter milieu. De wereld goed achterlaten voor toekomstige generaties is ons doel.

Momenteel bezorgen we al elektrisch in Amsterdam, Haarlem, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. En we zitten niet stil. In de komende jaren breiden we dit verder uit en volgt de rest van Nederland.


Duurzaam op de weg naar de bouw


Meer dan elektrische vrachtwagens


Meer dan elektrische vrachtwagens

Niet alleen de trucks, maar ook de kooiapen zijn elektrisch. Een kooiaap is een kleine heftruck die op de achterkant van de vrachtwagen wordt meegenomen. Hierdoor beperken we ook de CO2-uitstoot tijdens het lossen van de materialen. Dit voorkomt bovendien stikstofuitstoot op de bouwplaats.

Stiho vermindert impact op het klimaat

Het verminderen van de milieu impact van ons transport is een belangrijke doelstelling. Maar ook op andere manieren verkleinen we onze klimaatvoetafdruk. Om onze eigen bedrijfsvoering CO2-neutraal te maken werken we bijvoorbeeld aan het verminderen van het energieverbruik op onze vestigingen en in de distributiecentra. Daarnaast wekken we steeds meer groene stroom zelf op. Lees hier meer over hoe Stiho zich inzet voor toekomstige generaties.


Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen