Contact
Sluiten

Stiho bezorgt nu elektrisch in Haarlem en Amsterdam

09-09-2022

Duurzaamheid is een kwestie van doen. Dat zie je terug in ons assortiment en in onze diensten en sinds deze week ook in ons transport. Klanten in de regio Haarlem en Amsterdam krijgen hun materialen namelijk bezorgd met Stiho’s eerste elektrische vrachtwagen.

Stiho spant zich in voor duurzaamheid. Goederenvervoer per elektrische vrachtwagen hoort daarbij. Want transport levert CO2-uitstoot op en dat willen we zo veel mogelijk beperken. Door ons partnership met de Haarlemse vervoerder Van Santen GRP en truckbouwer MAN kunnen we sinds deze week onze klanten in de regio Haarlem en Amsterdam leveren met de elektrische vrachtwagen.

Stiho bezorgt met elektrische vrachtwagen in Haarlem en Amsterdam
Mark van Breukelen, Business Unit Manager Stiho, naast Stiho's eerste elektrische vrachtwagen.

Begin 2024 ook elektrisch transport van Stiho voor Den Haag, Rotterdam en Utrecht

Het zal niet bij Haarlem en Amsterdam blijven. Begin 2024 willen we ook onze klanten in de andere drie grote steden elektrisch gaan beleveren. Stedelijke logistiek moet duurzamer. We zoeken continu naar oplossingen om de leefomgeving schoner te krijgen. Ook wet- en regelgeving vragen om andere oplossingen.

Volledig duurzaam transport voor Stiho in 2028

We willen dat ons transport in 2028 volledig duurzaam is. Zo dragen we een steentje bij aan een beter milieu, zodat we de wereld goed achterlaten voor de generaties na ons. In april tekenden we al een intentieovereenkomst voor duurzaam goederenvervoer over het water in Utrecht. We grijpen de kans om de bouw te verduurzamen met beide handen aan.

Stiho bezorgt bouwmaterialen met 100 procent elektrische vrachtwagen
Schone en geruisloze bezorging van bouwmaterialen door Stiho
Hier lees je meer over ons duurzaamheidsbeleid.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen