Contact
Sluiten


Oog voor al onze medewerkers

Stiho wil de beste werkgever voor haar medewerkers zijn. Als familiebedrijf zijn medewerkers ons grootste kapitaal. Daarom willen wij een werkgever zijn met oog voor de kwaliteiten en talenten van al onze medewerkers. We willen hierbij een inclusieve werkcultuur en waardering voor ieders bijdrage. Gemotiveerde en betrokken medewerkers hebben de tijd van hun leven bij Stiho. Zij zetten zich dagelijks in om bij te dragen aan een duurzame bouwsector.   

Stiho heeft, als onderdeel van DSG, een uitgebreid Leren & Ontwikkelen programma. Voor iedere medewerker is er een op maat gemaakt traject. Ook stimuleren we medewerkers niet alleen in hun ontwikkeling, maar ook om vitaal en gezond te blijven. We ontwikkelen een breed palet aan activiteiten om medewerkers te stimuleren tot meer beweging en ontspanning: van yoga en mindfulness tot conditietraining en hulp met een gezonde levensstijl.

Elke medewerker is bovendien aandeelhouder van ons moederbedrijf DSG. Iedereen heeft hiermee een stem in ons bedrijf en mag deze laten horen.

Onze ambities

 

Stiho is onderdeel van DSG. Lees hier meer over hoe DSG zorgt voor welzijn en inclusiviteit.

 


Vragen? Onze specialist helpt je graag!


Wil je meer weten over wat Stiho doet aan duurzaam ondernemen? Of heb je een specifieke vraag over een duurzaam product? Neem contact op met Thorben, onze expert op het gebied van duurzaamheid. Hij helpt je graag verder en staat altijd open om te kijken hoe we samen de bouwsector verder kunnen verduurzamen.

E-mail: duurzaam@stiho.nl
Mail Thorben >

Projectmanager duurzaamheid

Meer weten?

Duurzaamheidspijler assortiment Stiho
Duurzaamheidspijler klimaat Stiho
Werken bij Stiho?

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen