Contact
Sluiten

La Vuelta Holanda in Utrecht

Stiho trotse deelnemer Groene Karavaan

De grote wielerronde La Vuelta was dit jaar weer in Nederland. Als allereerste wielerevenement ter wereld organiseerde La Vuelta Holanda een Groene Karavaan, oftewel een duurzame reclamekaravaan. Natuurlijk was Stiho van de partij!

De állereerste groene reclamekaravaan ooit: dáár wilden Stiho en aannemersbedrijf Van Zoelen natuurlijk bij zijn! Als duurzame partners reden we voor het wielerpeloton uit. In een duurzame elektrische bestelbus mét duurzame boodschap. Heb jij onze bus ook gezien?

Doe maar duurzaam

Duurzaam bouwen eenvoudig maken. Daar staan we voor. Sterker nog, daar zetten we ons keihard voor in. Als familiebedrijf zit duurzaamheid bij Stiho in het DNA. Al generaties lang. Om de aarde zo goed mogelijk door te geven aan de generaties na ons, is duurzaam denken en vooral duurzaam dóén een must.

Groen assortiment

Zo vind je bij ons een groot duurzaam assortiment. We zijn er trots op dat bijna 100% van ons houtassortiment FSC®- en PEFC-gecertificeerd is. We maken ons hard voor duurzaam bosbeheer. En omdat we geloven dat je bouwmaterialen ook kunt hergebruiken, vind je bij ons ook een circulair assortiment. Denk maar aan circulair hang- & sluitwerk, beton en hout voor deelvervanging bijvoorbeeld. Net zo goed als nieuw, met dezelfde garanties maar stukken beter voor de wereld om ons heen.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen