Contact
Sluiten

Duurzaam beton bij Stiho

Nieuw bij Stiho: Het meest duurzame beton van Nederland!

Stiho is partner van het eerste uur van het Urban Mining Collective, een initiatief van New Horizon Material Balance met een circulaire missie. Naast circulair sanitair, hout en ijzerwaren, kan nu ook circulair beton aan het rijtje worden toegevoegd. Bespaar 65% CO2 met Urban Mining Concrete!

De voordelen van Stiho's duurzaam beton:

  • Ruim 65% CO2 besparing
  • Net zo sterk
  • Net zo makkelijk
  • Verschillende sterkte- en milieuklassen verkrijgbaar
Waarom duurzaam beton?

Beton is wereldwijd verantwoordelijk voor 9% van de CO2 emissie. CO2 is voor een groot deel verantwoordelijk voor de klimaatverandering. Stiho wil, samen met jullie, zorgen dat de 1,5 graden opwarming niet wordt overschreden.

Urban Mining Concrete!

Urban Mining Concrete wordt samengesteld uit beton dat uit panden worden geoogst. New Horizon sloopt niet, zij Oogsten. Met de Smart Liberator bevrijden ze zand, grind en freement. Samen met opgevangen regenwater en zonne-energie wordt nieuw duurzaam beton geproduceerd. Dit beton kan geleverd worden met de bijbehorende KOMO certificaten.

    

Wil jij een kijkje achter de schermen?

Ben jij benieuwd hoe wij van oud beton 'nieuw' beton maken? New Horizon Urban Mining en de Rutte Groep geven digitale en fysieke rondleidingen in de circulaire betonfabriek. Informatief én coronaproef. Klik hier voor alle rondleidingen en schrijf je snel in.

Exclusief bij Stiho 

De eerste circulaire betonfabriek, Urban Mine, van New Horizon Urban Mining staat in Zaandam. Wij kunnen het beton nu leveren in het MRA gebied (Metropool Regio Amsterdam). Ons doel is dat wij het in heel Nederland kunnen aanbieden. Daar wordt achter de schermen hard aan gewerkt. Voor nu exclusief bij Stiho bij de vestigingen Haarlem Waarderpolder, Haarlem-Zuid, Amsterdam Houthavens en Amsterdam Amstel, Beverwijk en Alkmaar.  

              

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen