Contact
Sluiten

Ga voor een duurzaam Valentijnscadeau

Maandag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Deze speciale dag gaat vaak niet samen met duurzaamheid. Bloemen en cadeautjes versiert met veel plastic, belanden uiteindelijk in de prullenbak. Laten we het dit jaar anders doen!

Vraag bijvoorbeeld je geliefde van tevoren wat ze graag zou willen hebben, dan belandt het in ieder geval niet in de prullenbak. Verras hem of haar met een ontbijtje op bed, een dinerbox of een massage. Óf geef een (liefdes-) boom cadeau in plaats van een bosje bloemen. Via Treesforall.nl ontvang je een gepersonaliseerd certificaat voor je geliefde. Zo geef je jouw liefde én de natuur een cadeau.
Geef een boom cadeau 

Stiho schenkt 500 bomen

Stiho schenkt de natuur haar liefde en doneert 500 bomen aan Trees for All. Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All zet zich al ruim 20 jaar in voor een bosrijke wereld. Het is hun missie om wereldwijd bestaande bossen te herstellen en nieuwe bossen te planten. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en maakt mensen bewust van het belang van bomen. Hun duurzame bosprojecten dragen niet alleen bij aan een gezond klimaat, maar zorgen ook voor meer biodiversiteit en betere leefomstandigheden. 

Schenk jij jouw liefde ook aan de natuur? Zo investeren we samen in een groene en gezonde aarde voor iedereen.​
Doneer ook bomen

Valentijn op de vestigingen

Ook op de vestigingen wordt onze duurzame Valentijn actie gepromoot vanaf 7 februari tot en met 14 februari herinneren wij onze klanten aan het kopen van een duurzaam Valentijnscadeau. Op maandag 14 februari ontvangt iedere klant bij een orderwaarde vanaf €50,- excl. BTW één verantwoorde Tony's Chocolonely reep (1 reep per klant en OP=OP).

Samen gaan we voor een duurzamere Valentijn.  

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen