Contact
Sluiten

Stiho is dit jaar 95 geworden en dat vieren we!

Historie

Het is 1926. De Bijenkorf opent het eerste warenhuis in Den Haag, de allereerste Hema opent de deuren in Amsterdam en na een militaire staatsgreep wordt Portugal een rechtse dictatuur. Het is ook het jaar waarin de dan 26-jarige Gerrit Sybrand Pelt het houthandeltje Harff aan de Oudegracht in Utrecht overneemt. Dat was de start van Stiho. Lees hier het hele verhaal over de historie. 

Een succesvolle actie op afstand voor Habitat in Oeganda

Ook zette we ons net als ieder jaar weer in voor Habitat for Humanity. Dit keer met een speciale actie op afstand. Het donatiebedrag komt dit keer ten goede aan een Habitat-project in Oeganda. Alle 23 Stiho-vestigingen haalden samen € 46.633 op. Stiho verdubbelt dit bedrag vanwege het 95-jarig jubileum. Daarmee ontvangt Habitat een donatie van € 93.266. Lees hier meer over de actie.

Jubileum vieren samen met onze klanten 

In het teken van het 95-jarig jubileum gaf Stiho begin van het jaar 95 cadeaus weg. Iedere dag maakte klanten kans door middel van een winactie op te gekke prijzen.
Natuurlijk is Stiho niet de enige die dit jaar jubileum viert en een histories verhaal te vertellen heeft. Daarom besloten ze om het 95-jarig jubileum samen te vieren met klanten. Iedere maand werd er een klant geïnterviewd met een lange geschiedenis en een bijzonder verhaal. Benieuwd naar al deze inspirerende verhalen van onze klanten? Scrol dan naar onder. 

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen