Contact
Vandaag zijn we live gegaan met onze nieuwe telefoniecentrale. Dit is grotendeels succesvol verlopen, maar toch lopen we tegen wat technische uitdagingen aan. Wij staan gewoon voor je klaar. Bekijk hier hoe je jouw vestiging het beste kan bereiken. Onze excuses voor het eventuele ongemak.
Sluiten

Officiële feestdagen 2020

Hieronder lees je over de offciële vrije dagen in Nederland. Wij zijn op 5 mei 2020 gesloten in verband met bevrijdingsdag.

Bevrijdingsdag wel of geen officiële vrije dag

Hoewel 5 mei een nationale feestdag is, is het niet automatisch een verplichte vrije dag, in tegenstelling tot wat veel mensen denken. Het ligt er maar net aan wat er in de CAO is afgesproken. Willen medewerkers op deze dag graag vrij zijn en zijn ze dat officieel niet, dan kun je ze dus vragen om een vakantiedag op te nemen. In Nederland zijn er sowieso niet zo veel officiële feestdagen. Naast 5 mei zijn dat Nieuwjaarsdag (1 januari), Goede Vrijdag (10 april), eerste en tweede paasdag (12 en 13 april), Koningsdag (27 april), Hemelvaartsdag (21 mei), eerste en tweede pinksterdag (31 mei en 1 juni) en Kerstmis (25 en 26 december). Officieel bepaalt alleen de CAO welke feestdagen gelden als vrije dagen, hoewel de meeste bedrijven hun deuren op feestdagen zullen sluiten.
Onderstaand staan nog meer data, let wel, i.v.m Corona zijn veel evenenementen afgelast of verplaatst. 

Inhaakkalender voor de bouw-, installatie- en vastgoedbranche 2020:


www.onlinemarketingindebouw.nl
Deze infographic is samengesteld door: Sascha Murk www.saschamurk.nl  en Inge Sijpkens www.ingesijpkens.nl, (online) marketing en communicatie voor de bouw.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen