Contact
Sluiten

Vind het gouden ei en win een paasontbijt

Stiho doet mee met een van de bekendste tradities rondom Pasen, het verstoppen van eieren. Bij ons geen chocolade eieren, maar gouden eieren. Zowel online als op onze 23 Stiho-vestigingen hebben wij gouden eieren verstopt. Wie er een vindt wint een Paasontbijt voor vier personen! Daar kan je samen met je collega's of het hele gezin van genieten. 

Eieren zoeken op stiho.nl

Bij een aantal van onze producten in de webshop hebben wij een gouden ei afgebeeld. Vind jij een product met een gouden ei? Dan maak jij kans op een luxe paasontbijt voor 4 personen t.w.v. €75,-. Laat je gegevens achter, via een link in de productomschrijving, zodat wij contact met je kunnen opnemen wanneer jij de winnaar bent. 

Grabbel het gouden ei op een van de 23 Stiho-vestigingen

Op de Stiho-vestigingen kun je bij een haalorder van minimaal €75,- een poging doen om een gouden ei te grabbelen in de grabbelbox. Trek je geen goud ei, maar wel een gekleurde? Dan ontvang je een duurzaam paaspresentje. Trek je het gouden ei? Dan win je een luxe paasontbijt voor 4 personen t.w.v. €75,-!

Paasontbijtje gewonnen?

De ontbijtbox wordt op zaterdag 16 april op het door jou doorgegeven adres geleverd. In de ontbijtbox ter waarde van €75,- vind je alles om van Pasen een heel lekker feestje te maken. Van broodjes tot fruitsalade en van kaas tot boerenyoghurt. De box is voor 4 personen. Je hoeft alleen de eieren even te koken en de oven aan te zetten voor de broodjes. En omdat alle ingrediënten kakelvers zijn, raden we je aan om alles uiterlijk zondag 17 april op te eten.

Spelregels

  • Bij een orderwaarde van minimaal €75,- (excl. BTW) mag je een keer grabbelen op onze vestiging. 
  • Grabbel je een gekleurd ei dan ontvang je een paaspresentje, grabbel je het gouden ei dan win je een paasontbijt voor 4 personen t.w.v. €75,-.
  • Heb je een gouden ei gegrabbeld op een van onze vestigingen? Dan win je een paasontbijt. Laat je gegevens achter bij onze medewerker en het paasontbijt wordt zaterdag 16 april bij het opgegeven adres bezorgd. De levering kun je volgen via een Track and Trace link die je van ons ontvangt.
  • Heb je een gouden ei gevonden op stiho.nl dan maak je kans op een paasontbijt. Laat je gegevens achter en onder de vinders wordt op vrijdag 15 april een paasontbijt verloot. Stiho neemt contact op met de winnaar. 
  • De levering van de ontbijtbox is te volgen met een track and trace link. De leverdatum, zaterdag 16 april, kan niet worden gewijzigd.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. 
  • Je contactgegevens worden alleen voor deze actie gebruikt.
  • Via Facebook en Instagram verloten we ook een paasontbijt. Houd deze dus ook in de gaten. 

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen