Contact
Sluiten

Giebels Experts tips

Lees hier de laatste ijzerwaren & gereedschap tips die voor jou handig zijn!

Onze Giebels Experts zijn te vinden op onze Stiho-bouwpleinen door heel Nederland. Deze experts bezitten over een goede dosis kennis van ons totale Giebels assortiment. Elektrisch gereedschap, schroeven, schildergereedschap, werkleding en nog veel meer. Klik hier voor het totale assortiment aan ijzerwaren en gereedschap

MDF schroeven

''De MDF schroef van DynaPlus is speciaal ontwikkeld voor het verbinden van MDF plaatmateriaal. Hierdoor splijt het MDF niet, zelfs niet op de kopse kant van de plaat.

Daarnaast zorgt de unieke 'Diamant-boorpunt' ervoor dat je niet hoeft voor te boren. Door de speciale kleine kop met freesribben onstaat een mooi verzinkte afwerking.'' Tim Brouwer, Giebels specialist Stiho-bouwplein Alkmaar.

Zaagbladen

“Giebels verkoopt zaagbladen speciaal voor fiber cement. Deze zaagbladen zijn geschikt voor bijvoorbeeld cellenbeton, vezelbeton, gipskarton en sidings van bijvoorbeeld Eternit en Rockpanel.

Normale cirkelzaagbladen zouden snel slijten, maar deze bladen hebben door hun speciale vertanding met diamantcoating een extreem lange levensduur "
Gert Daling, Giebels specialist Stiho-bouwplein Groningen

Werkkleding

"Op elke Giebels vestiging kan werkkleding bedrukt worden met jouw bedrijfslogo. Wij denken graag mee bij de keuze van de juiste werkkleding, passend bij de werkzaamheden die jij uitvoert. Als je de kleding hebt uitgekozen, bepalen we samen hoe de kleding op de juiste manier bedrukt kan worden."
Danny Wielders, Giebels specialist Stiho-bouwplein Haarlem Waardepolder.

Vlonderschroeven

"De gehard stalen Dynaplus vlonderschroeven zijn vele malen sterker dan RVS vlonderschroeven. Gehard staal heeft namelijk een hogere maximale breekwaarde dan een RVS. Hierdoor is de kans op afbreken van de DynaPlus vlonderschroef veel kleiner. De Anti-Roestcoating zorgt ervoor dat de schroef beter tegen roest bestand is dan een RVS A2 schroef."
Joost van den Broek, Giebels Specialist Stiho-bouwplein Utrecht


 
 

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen