Contact
Sluiten

Nog maar een paar weken om jouw Red Bull Racing outfit compleet te maken!

Wil jij de nieuwste collectie van de Red Bull Racing outfit bij elkaar sparen? 

Plaats dan tussen 1 februari en 30 april 2020 jouw orders online! Via stiho.nl of de Stiho bestel App.

Ondanks dat het Formule 1 seizoen niet loopt zoals we hadden gehoopt, blijf je zo toch een beetje in de sfeer. En wanneer alles weer wordt opgepakt, ben jij er als eerste klaar voor!

Bij 2 online orders >750,- ontvang je een Red Bull Racing cap (tw.v. 39,95)
Bij 4 online orders >750,- ontvang je een Red Bull Racing Hoodie (tw.v. 79,95)
Bij 6 online orders >750,- ontvang je een Red Bull Racing teamline softshell jack (t.w.v. 139,95)


Er is ook een loting voor een weekendarrangement en losse tickets voor de Grand Prix in België. Deze kan helaas niet doorgaan op de geplande datum.

LET OP! Heb je meegedaan aan de loting of wil je nog steeds meedoen voor een lot? Dat kan. We zijn in afwachting van het Formule 1 nieuws om te weten of de tickets geldig blijven voor een andere datum. Mocht dit niet zo zijn dan zullen we uiteraard een andere passende hoofdprijs verloten.  


Bij 3 online orders >750,- doe je mee in de loting voor een compleet weekendarrangement voor twee personen naar de Grand Prix in België. Inclusief 2 overnachtingen, ontbijt, tickets en vervoer naar het circuit! En je doet ook direct mee in een verloting voor twee losse tickets.

Voor elke volgende 3 online orders boven de €750,- doe je mee met een extra lot!

 

Je order kun je plaatsen via stiho.nl of met de nieuwe Stiho bestel App. Meer weten over de voordelen van de App? Klik dan hier.  

  RBR hoodyRBR jack

**Let op: opdruk wijkt af. Jij krijgt de nieuwste collectie!

 


Actievoorwaarden:
 

 • De actieperiode loopt van 1 februari tot en met 30 april 2020.
 • Om in aanmerking te komen voor de cadeaus (kledingstukken) en loting binnen deze actie moeten de orders online geplaatst zijn en is de minimale waarde per order: €750,-.
 • Vanaf drie online orders boven de €750,- doe je mee in de loting voor het weekendarrangement en de losse tickets.
 • Voor elke volgende drie online orders boven de €750,- doe je mee met een extra lot.
 • Voor het sparen van de RBR outfit geldt: bij twee online orders boven de €750,- krijg je de cap, vervolgens krijg je bij vier online orders boven €750,- de hoodie en bij zes online orders boven de €750,- ontvang je ook nog een jack.
 • De opdruk van de kledingstukken wijkt af van de foto’s op de uitingen. Jij ontvangt namelijk de nieuwste RBR collectie!
 • Maximaal één cap per klant, dit geldt ook voor de hoodie en het jack, ongeacht het aantal orders in deze periode boven de €750,-
 • De uiterste besteldatum is 30 april 2020.
 • De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.
 • Deelnemers onder de 18 jaar verklaren hierbij toestemming van hun wettelijke vertegenwoordiger te hebben gekregen voor deelname aan de desbetreffende actie.
 • Organisator heeft het recht om een deelnemer van een actie uit te sluiten indien blijkt dat de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens heeft verstrekt of op andere wijze fraude pleegt of probeert te plegen.
 • Organisator kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave door de deelnemer van een verkeerd telefoonnummer, e-mail- of huisadres, dat leidt naar een verkeerd of onbekend adres van de deelnemer, of voor een storing in het netwerk, hardware of software die resulteert in een beperkte of vertraagde verstrekking van gegevens door de deelnemer, of verlies van dergelijke gegevens.

Stiho bestel App        

 

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen