Contact
Sluiten

Cadeaus Spaarprogramma

Je hebt een ruime keuze uit 1.500 cadeaus in onze cadeaushop. Van koptelefoons en horloges tot keukengerei en sportartikelen. Het is er allemaal! Je kunt ook dit jaar je punten doneren aan ons goede doel Habitat for Humanity. Wij hebben per categorie een aantal topcadeaus voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze hieronder of klik op onderstaande button om direct naar de cadeaushop te gaan.
Bekijk de cadeaushop >

Cadeaus voor de feestdagen 

Het is leuk om zelf een cadeau te kopen, maar nog leuker om een cadeau weg te geven. Kies daarom een cadeau voor je familie of collega's voor de feestdagen. Bijvoorbeeld een Pathé filmvoucher, een verwenpakket van Rituals of een barbecue. Het beste gereedschap

Dat is nog ‘ns handig! Wissel je punten in voor een handig cadeau. Bijvoorbeeld voor een Stanley Hamertacker, een losse Makita accu 18v 5,0Ah of een elektrische boor-/ schroefmachine van Makita. Alles om jou een handje te helpen bij je projecten. 

 


Wonen

Allemaal cadeaus voor jou in huis. Maak een overheerlijke panini met de panini grill van Bestron, of zet 's morgens vroeg een heerlijke kop koffie. Kijk naar je favoriete serie op je nieuwe televisie van Sony.  

Geef je punten aan een goed doel

Habitat for Humanity bouwt aan een betere leefwereld voor families in ontwikkelingslanden. Wil jij hier ook een steentje aan bijdragen? Kies er dan voor om jouw spaarpunten of een deel ervan te doneren aan Habitat for Humanity.

Doneren doe je als volgt. Ga in de cadeaushop naar de categorie 'Goede doelen'. Kies daar hoeveel je punten wilt doneren, plaats dit in het winkelmandje en rond je bestelling af. Je krijgt tot slot een bevestiging hiervan in je mail. 
Ik draag een steentje bij >

Spaarpunten doneren aan Habitat for Humanity

Meer weten?

 

 

Actievoorwaarden Spaarprogramma

 

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen