Contact
Sluiten

Ductape, 3 halen = 2 betalen

Ben jij bij ons op de vestiging? Maak dan direct gebruik van deze voordelige actie. Deze prijzen hebben wij voor jou kunnen regelen op de vestigingen. In de webshop gelden de normale prijzen.

Bekijk alle vestigingen

Wandtegel van € 13,69 voor € 9,95

Bezoek onze tegelschowroom en ontvang direct bij bestelling van deze wandtegel een aantrekkelijke korting. Deze prijzen hebben wij voor jou kunnen regelen op de vestigingen. In de webshop gelden de normale prijzen.

Bekijk alle vestigingen

Op alle QZ bandschroeven 15% korting

Kom naar de dichtsbijzijnde vestiging en ontvang bij aankoop direct deze extra korting van 15%. Deze prijzen hebben wij voor jou kunnen regelen op de vestigingen. In de webshop gelden de normale prijzen.

Bekijk alle vestigingen

Universeel V313 toiletpaneel

Bij aankoop van het Universele V313 toiletpaneel in onze vestigingen kan je gebruik maken van deze korting. Deze prijzen hebben wij voor jou kunnen regelen op de vestigingen. In de webshop gelden de normale prijzen.

Bekijk alle vestigingen

Carhartt werkbroek 2e halve prijs

Koop in de vestiging een Carhartt werkbroek en ontvang de 2e broek voor de halve prijs. Bijvoorbeeld samen met je collega, dat is nog eens slim inkopen. Deze prijzen hebben wij voor jou kunnen regelen op de vestigingen. In de webshop gelden de gangbare prijzen.

Bekijk alle vestigingen

Gratis doos MDF-schroeven

Bij aankoop van 2 Prima Prime MDF-platen. Deze prijzen hebben wij voor jou kunnen regelen op de vestigingen. In de webshop gelden de normale prijzen.

Bekijk alle vestigingen

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen