Contact
Sluiten

Stiho is jarig en trakteert

Al 95 jaar zijn wij thuis in de bouw. In 1926 richtte de toen 26-jarige Zaankanter Gerrit Sijbrand Pelt de Stichtsche Houthandel op, in een werfkelder aan de Oudegracht in hartje Utrecht. 95 jaar later levert de Stichtsche Houthandel, later afgekort tot Stiho B.V., een compleet assortiment aan hout & plaatmaterialen, bouwmaterialen en onder het merk Giebels een compleet ijzerwaren en gereedschappen assortiment. Ons 95 jarig bestaan willen we uiteraard samen met jullie vieren.

Elke dag kans op de dagprijs! Check hier je unieke actiecode.

Log in of maak een account aan en check met jouw unieke code of je prijs hebt. Er is elke dag prijs en een totaal van 95 prijzen! Lees hieronder meer.

Naar Mijn Account 
Maak hier webshopaccount aan 

Hoe maak je elke dag kans op een van de 95 dagprijzen?

In de actieperiode van 18 januari t/m 17 april 2021 ontvangt iedere klant bij een aankoop op een Stiho bouwplein een actiekaart met daarop een unieke code.

Je maakt met deze code iedere dag kans op de dagprijs. Een bon van bol.com, een doos LEGO Technic of een BBQ set, er is met totaal 95 prijzen voor ieder wat wils! Of je prijs hebt kan je eenvoudig checken in de ‘mijn account’ omgeving van Stiho. Log in op je bestaande Stiho account of maak eenvoudig een account aan en zie of je prijs hebt.

 

WIN een nieuwe bedrijfswagen!

Naast deze dagprijzen hebben we ook nog een megaklapper van een prijs. Gedurende de actiepriode maak je namelijk met het plaatsen van een online order ook nog een kans op een bedrijfswagen bus t.w.v. 20.500 EURO!

4 maart was DÉ DAG

Op 4 maart 2021 was de echte verjaardag van Stiho en bestonden we officieel 95 jaar. Er werden extra veel dagprijzen uitgereikd.

Spaaractie

In deze zelfde actieperiode hebben we ook een online spaaractie. Meer weten klik dan hieronder.
Naar de spaaractie

Doneer aan Habitat for Humanity

Wij voelen ons pas écht jarig als we mensen helpen die het hard nodig hebben. Daarom zetten de 23 Stiho-vestigingen diverse lokale en landelijke acties in om zoveel mogelijk geld in te samen voor dit project. Eigen initiatieven zijn ook zeer welkom. 

Help je mee? Lees hier meer of doneer direct

Ik doneer!

 

Klik hier voor de actievoorwaarde

Mail marketing

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen