Contact
Sluiten

WakaWaka Power+ krachtige powerbank

341443
  • Ingebouwde (zak)lamp op zonne-energie
  • Laadt smartphone helemaal op in 3 uur!
  • 3000 mAh batterij
  • Batterij vol na 12-18 uur zonlicht
  • 4 lichtstanden: van 5 tot 70 lumen
  • Flexibele positionering
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen

Beschrijving

Let op! Deze WakaWaka komt niet met je standaard levering mee. Je contactpersoon bij jouw vestiging zorgt ervoor dat jij de WakaWaka ontvangt.

Deze limited edition WakaWaka Power+ is een compacte powerbank en (zak)lamp ineen. Handig: hij werkt op zonne-energie! Met de batterij van 3000 mAh geeft deze lamp tot 200 uur lang helder licht en hij laadt je smartphone tot anderhalf keer volledig op via de micro-USB-poort


De WakaWaka Power+ is speciaal ontworpen om De Stiho Groep bouwreis 2019 naar Nepal te ondersteunen.  Een bouwteam van 20 man sterk gaat in september een week lang huizen bouwen voor gezinnen in Nepal, die het écht nodig hebben. De Stiho Groep zamelt extra geld in met deze actie. Vanwege de samenwerking met Habitat for Humanity en WakaWaka kunnen we deze unieke WakaWaka Power+ van € 69,95 voor € 49,95 aanbieden.

Meer informatie over de bouwreis? Klik hier


De Stiho Groep bouwreis naar Nepal
In Nepal leeft een groot deel van de bevolking in armoede. Vooral op het platteland is de armoede groot. Volgens cijfers van de VN wordt 59% van de plattelandsbevolking als arm geclassificeerd. Hier heeft de bevolking te weinig eten, geen schoon drinkwater of een fatsoenlijk toilet en leeft in lekkende krotten.

Mensen uit de laagste kasten, en dan met name de vrouwen, lijden het meest onder de armoede en hebben nauwelijks toegang tot onderwijs om hun situatie te verbeteren. Tel daarbij op de vele natuurrampen – overstromingen, landverschuivingen en een grote aardbeving in 2015 – en je begrijpt dat dit mooie land en haar kleurrijke bevolking een steuntje in de rug kunnen gebruiken!


Meebouwen is dus letterlijk van levensbelang! De Stiho Groep gaat met een bouwteam van 20 mensen van vrijdag 20 tot en met zondag 29 september 2019 een week lang alles op alles zetten om zo veel mogelijk huizen te bouwen.

 


 

Toon alle tekst

Specificaties

MerkWakaWaka
ProductsoortPowerbank
MilieukeurmerkNiet van toepassing

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen