Dit is een artikel uit het Giebels assortiment

WakaWaka Power+ krachtige powerbank

341443
  • Ingebouwde (zak)lamp op zonne-energie
  • Laadt smartphone helemaal opĀ in 3 uur!
  • 3000 mAh batterij
  • Batterij vol na 12-18 uur zonlicht
  • 4 lichtstanden: van 5 tot 70 lumen
  • Flexibele positionering

Beschrijving

Let op! Deze WakaWaka komt niet met je standaard levering mee. Je contactpersoon bij jouw vestiging zorgt ervoor dat jij de WakaWaka ontvangt.

Deze limited edition WakaWaka Power+ is een compacte powerbank en (zak)lamp ineen. Handig: hij werkt op zonne-energie! Met de batterij van 3000 mAh geeft deze lamp tot 200 uur lang helder licht en hij laadt je smartphone tot anderhalf keer volledig op via de micro-USB-poort


De WakaWaka Power+ is speciaal ontworpen om De Stiho Groep bouwreis 2018 naar Zambia te ondersteunen.  Een bouwteam van 20 man sterk gaat in september een week lang huizen bouwen voor gezinnen in Zambia, die het écht nodig hebben. De Stiho Groep zamelt extra geld in met deze actie. Vanwege de samenwerking met Habitat for Humanity en WakaWaka kunnen we deze unieke WakaWaka Power+ van € 69,95 voor € 49,95 aanbieden.

Meer informatie over de bouwreis? Klik hier


De Stiho Groep bouwreis naar Zambia
In de jaren 60 behoorde Zambia tot de grootste koperproducenten ter wereld. Door deze natuurlijke bron was het potentieel een van de rijkste landen in Afrika. Maar toen begin jaren 80 de koperprijs kelderde, belandde Zambia in de schulden. Ondanks de recente economische groei is Zambia nog steeds een van de minst ontwikkelde landen ter wereld: 82% van de bevolking leeft van minder dan $2 per dag. Een fatsoenlijk huis is voor de meeste gezinnen onbereikbaar, de meesten hebben al moeite om de noodzakelijke reparaties te verrichten aan hun huizen die gebouwd zijn van modder en gras. Door de gaten in de muren komt ongedierte binnen, een serieuze bedreiging voor de gezondheid.

Meebouwen is dus letterlijk van levensbelang! De Stiho Groep gaat met een bouwteam van 20 mensen van zaterdag 8 tot en met zondag 16 september 2018 een week lang alles op alles zetten om zo veel mogelijk huizen te bouwen.

Toon alle tekst

Specificaties

MerkWakaWaka
ProductsoortPowerbank
MilieukeurmerkNiet van toepassing
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?