Contact
Sluiten

Met gemak aan de slag in het voorjaar. 

Ook in het tuinseizoen helpen we je bij Stiho graag verder, zodat je met gemak aan de slag kunt. Met ons tuinhout bijvoorbeeld! Denk aan vers gezaagd Douglas, Zweedse rabat, Kapur schuttingplanken, WPC Ultrashield loopdekdelen. Je vindt het allemaal in onze webshop. Ga jij echt voor gemak? Bestel dan naast het tuinhout meteen je ijzerwaren van Giebels. Van deur- en raambeslag, hang- en sluitwerk tot scharnieren en schroeven, dat bespaart jou tijd. 

Op deze pagina vind je onze voorjaarsfavorieten, productvoordeel, kan je als eerst op de hoogte zijn van onze tuinhoutgids én vind je een speciale WIN-actie. Heb jij de Stiho voorjaarslijst al op Spotify? Ook die vind je hieronder. 

WIN een JBL speaker - laat jouw favoriete voorjaarsnummer achter

Niet alleen de vogels fluiten in het voorjaar. Jij toch ook als je de leukste muziek hoort? Al je favoriete voorjaarsnummers vind je in de Stiho Voorjaarslijst op Spotify. Laat ons weten wat jouw favoriete nummer is – óók als die nog niet in de lijst staat. Wij zetten ‘m er dan natuurlijk bij. Jij maakt daarmee kans op een JBL GO 3 bluetoothspeaker. Ideaal voor buiten, want hij is IP67-waterbestendig en stofdicht. Iedere week maak je kans! Je kan alleen kans maken als je klant bent bij Stiho.
Laat je favoriete nummer achter en WIN


Tip: Open de lijst hier in jouw eigen Spotify app. Like de lijst of volg Stiho zodat je 'm altijd makkelijk terug kan vinden. 

Stiho Tuinhoutgids

Binnenkort komt de Stiho Tuinhoutgids uit. Pagina's vol met ons tuinassortiment, bijbehorende ijzerwaren en gereedschappen en slimme tips. De Stiho Tuinhoutgids komt er als pdf én als papieren versie. Hou ons in de gaten.

Voorjaarsvoordeel

Houd deze pagina goed in de gaten, want er komen diverse producten in de aanbieding. Voor jouw werk buiten, maar ook binnen. 

Voordeel in de webshop
25% korting op Bostik foamtape voor het lijmen van gevelplaten en op EBC wit afgelakte opdekdeuren in de webshop.


Voordeel op jouw vestiging
De 4tecx telescoopladder met 13 treden en maximale draagkracht van 179,95 nu voor 149,95 euro! Ook ontvang je Dynaplus vlonderschroeven bij afname van 15m1 loopdekdelen.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen