Contact
Sluiten

Vloer isoleren! Hoe doe je dat?

Onze productspecialist Henk laat het je zien in onze vlog in samenwerking met SuperQuilt.

In een kruipruimte hebben kou en vocht vaak vrij spel. Reden te meer om die buiten te houden en dat doe je door de kruipruimte aan de bovenzijde, de onderzijde van de vloer, te isoleren. Hoe pak je dat slim aan? De meeste kruipruimtes zijn immers aan de lage kant en je moet met je isolatiemateriaal meestal door een relatief kleine toegang. Onze oplossing: de SuperQuilt isolatiedeken. De rol is 10m1 lang, 150cm breed en 40mm dik.

Je maakt de deken boven de vloer op maat en neemt 'm opgerold mee de kruipruimte in. Met een nietapparaat zet je de deken in no time vast. Geen gedoe met microvezels, je hebt geen mondkapje of beschermende kleding nodig.

SuperQuilt bestaat voor 83% uit gerecyclede grondstoffen uit PET flessen én is herbruikbaar. De isolatiedeken heeft echte aluminium toplagen. Eén laag SuperQuilt onder de vloerbalken geeft een Rd waarde van 5,72 mK/W, het is dus subsidiabel in de SEEH regeling. SuperQuilt is voorzien van CE ETA en beschikt over een KIWA BDA Agrément voor daken, vloeren en wanden.

SuperQuilt isolatiedeken

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen