Dit is een artikel uit het Giebels assortiment

Urban Mining badkamerslot 1264/17

335451
  • Type: 1264/17
  • Voorplaat RVS
  • Doornmaat: 50mm
  • Afmeting voorplaat: 174x20mm
  • Draairichting: omkeerbaar

Beschrijving

Er zijn van die producten, die hebben een mooi verhaal. Zoals dit Urban Mining slot. Urban Mining betekent dat we bij Stiho prima producten een tweede leven geven. In dit geval een Nemef slot. Van circulaire sloten mag je exact hetzelfde verwachten als van een nieuw exemplaar. Door het slot te hergebruiken, werk je eraan mee om verspilling tegen te gaan. Stel nou dat we dit slot geen tweede leven zouden geven. Dan zou het op de afvalberg komen. En dat terwijl het nog 100% zijn werk doet. Mocht je toevallig tóch een defect slot van ons ontvangen, dan krijg je van ons twee goedwerkende exemplaren ter vervanging!

Het kan zijn dat we van een Urban Mining product niet genoeg voorraad hebben. Voor die voorraad zijn we namelijk afhankelijk van de ‘oogst’: de producten die uit renovatie, transformatie of sloop beschikbaar komen. Geen probleem! We vullen je order dan aan met reguliere producten. Door deze hybride levering garanderen we dat jouw werkzaamheden geen vertraging oplopen.

Stiho werkt op het gebied van circulair bouwen samen met partners uit het Urban Mining Collective. Urban Mining staat voor het hergebruik van materialen en grondstoffen die bij renovatie, transformatie of sloop uit gebouwen worden gehaald. Stiho is ervan overtuigd dat circulair bouwen de toekomst heeft. Lees hier meer over circulair bouwen en het Urban Mining Collective.

Toon alle tekst

Specificaties

MerkUrban Mining
ProductsoortBadkamer/Wc-Slot
Model1264
MilieukeurmerkNiet van toepassing
EAN Code8712274624463
Breedte slotkast (mm)13,0
Diepte slotkast (mm)80,0
Hoogte slotkast (mm)116,5
DraairichtingLinks en Rechts
HaakschootNee
Insteek- / oplegslotInsteek
Materiaal voorplaatRVS
Vorm voorplaatAfgerond
Model slotVrij/bezet-slot
Slot typeBinnendeur
MeerpuntsluitingSlot
InbraakwerendheidsklasseGeen
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?