Contact
Sluiten

Stop met zagen!

Voor veel aannemers is een dak met hoek- en kilkepers een flinke klus. Het op maat zagen van dakelementen kost extra mankracht en kraantijd en geeft bovendien veel afval. Dit was de reden dat Kingspan Unidek onlangs het vernieuwde Unidek PasDak introduceerde.

Slimmer werken op de bouwplaats
Met Unidek PasDak is het zelf zagen van dakelementen niet meer nodig. Aan de hand van een bouwtekening maakt Kingspan Unidek een duidelijk legplan om daarna een compleet pakket van dakelementen op maat, inclusief montage-instructie, af te leveren op de bouwplaats. Een investering die zich op alle vlakken terugbetaalt.


Hogere luchtdichtheid
Het zelf zagen blijkt in de praktijk niet alleen tijdrovend te zijn, ook de foutmarge is veel groter. Wanneer elementen niet goed zijn gezaagd, sluiten ze minder goed op elkaar aan en kunnen er koudebruggen of luchtlekken ontstaan. Met de Unidek PasDak service worden dakelementen exact op maat gemaakt. Volledig computer gestuurd. Dit bespaart dus niet alleen tijd; de montage gaat veel sneller, er is minder afval en u borgt een hogere luchtdichtheid.


Snelle levertijden
Samen met het legplan verstrekt Kingspan Unidek de maatvoering, codering en doorsneden. Het complete pakket met logische indeling en montage-instructie kan al binnen 12 werkdagen geleverd worden. Unidek PasDak is geschikt voor zowel kleine als grote projecten. Zelfs wanneer er één hoek- of kilkeper in de dakconstructie zit, is Unidek PasDak al interessant.


Stop met zagen
Op de website stopmetzagen.nl zijn onder andere voorbeeldprojecten en een praktisch stappenplan te vinden.

www.stopmetzagen.nl


 

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen