Contact
Sluiten

Vind alles voor stukadoors, tegelzetters en ruwbouw bij Stiho 

Goed nieuws! Ons online assortiment is flink uitgebreid met 400 stukadoors-, tegelzetters- en ruwbouwproducten van verschillende topmerken. Denk aan lijmen van Ardex, Eurocol, Mapei en Schönox. Maar ook stuc benodigdheden van onder meer Knauf, Gyproc en Ceves Vergeer. Wat je ook nodig hebt voor je project, je bestelt het gemakkelijk via de webshop of met een paar klikken via de Stiho BestelApp
 
Klik hieronder op een merk naar keuze en bekijk de nieuwe aanwinsten in het online assortiment. Of scroll snel door naar de producten die we alvast voor je hebben geselecteerd.

Al jouw stuc benodigdheden bij Stiho

Stiho weet als geen ander wat je nodig hebt om je project tot een goed einde te brengen. Daarom breiden we ons (online) assortiment stukadoorsartikelen uit met o.a. (spuit)gips, voorstrijk en finishers van verschillende kwaliteitsmerken. Zo kan jij natuurlijk niet meer stuc bij jouw klant.

Tegellijmen, voegmortels en meer

Voor elk project de juiste tegellijm. Met ons uitgebreide assortiment tegellijmen vind je altijd wat je nodig hebt. Ga je liever voor een lijm van Mapei, Ardex, Eurocol of Schönox? Je vindt het allemaal in de webshop of onze BestelApp. Ook het assortiment aan o.a. kitten, mortels en primers is uitgebreid. Hieronder een greep uit de nieuwe artikelen in onze webshop.

Ruwbouw assortiment bij Stiho: de keuze is reuze

Tijdens de ruwbouw fase voorziet Stiho jou nu ook online van alles wat je nodig hebt. Voor metselwerkzaamheden kun je nu bijvoorbeeld kiezen voor metselwerkwapening op rol van Murfor®, metselkalk van Mekal of cementgebonden steunplaten van Cembrit. Bekijk de top 5 ruwbouw artikelen die we hieronder voor je hebben uitgelicht.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen