Ubbink rioolontspanningspan ovh product photo Default image

Ubbink rioolontspanningspan ovh

151533
  • 5 - 55 graden
  • Zwart
  • 1 pans (bij-r1)

Beschrijving

Het is een bekend verschijnsel in de bouw: als er onderdruk ontstaat in de binnenriolering van woningen, worden de afvoeren (sifons) van bijvoorbeeld wastafels en toiletten 'leeggetrokken', waardoor deze in 'open' verbinding komen met het riool. Dit kan leiden tot nare luchtjes. Een probleem dat je kunt tegengaan door te zorgen voor ontspanning van de binnenriolering. Uit het leveringsprogramma van Ubbink biedt Stiho hiervoor deze rioolontspanningspan van het type Opnieuw Verbeterde Holle in de kleur zwart aan.

Deze kunststof dakpan is bij uitstek geschikt voor ontspanning van de binnenriolering op hellende daken met pannen dakafwerking. Je kunt de pan gebruiken bij nieuwbouw en renovatie en is verkrijgbaar voor verschillende pansoorten.

De pan kun je aansluiten met behulp van een PVC steekmof of een PP inbouwmof, beide met een diameter van 110 mm. De rioolontluchtingspan heeft een geïntegreerde bladvanger en is vervaardigd uit zwart hoge dichtheid polyethyleen, een materiaal dat bestand is tegen weer en wind en dat ook bij langdurig blootstellen aan UV-straling zijn specifieke eigenschappen behoudt. Beide producten voldoen wat betreft de functionaliteit, aan de eisen gesteld in NEN 3215.

Toon alle tekst

Specificaties

MerkUbbink
ProductsoortRioolontspanningspan
ModelOpnieuw Verbeterde Holle
Model type1 pans
Dikte (mm)260
Breedte (mm)360
Lengte (mm)480
MilieukeurmerkNiet van toepassing
Kleur codeZwart
EAN Code8711465031769
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?