Tricoya 305x122cm 15mm FSC

338056
  • Afmeting: 305x122cm 15mm
  • FSC mix 70% gecertificeerd (FM)
  • Uitermate stabiel
  • 50 jaar garantie zonder grondcontact
  • Bestendig tegen schimmelvorming

Beschrijving

Tricoya, onovertroffen plaatmateriaal

Tricoya staat synoniem voor een onovertroffen duurzaamheid en dimensiestabiliteit waardoor het materiaal grote ontwerpvrijheid biedt en gebruikt kan worden in toepassingen waar andere plaatmaterialen geen functie hebben.
Bijkomend voordeel van Tricoya is het relatieve lage soortelijke gewicht, de gemakkelijke bewerkbaarheid van het materiaal, het gebruik van duurzame grondstoffen en een garantie van 50 jaar bij toepassingen zonder grondcontact.
Vanwege de hoge dimentiestabiliteit is de onderhoudsinterval van toegepaste verfsysteem op Tricoya  beter dan bij reguliere multiplexproducten.

Toepassing Tricoya

Tricoya is geschikt voor toepassingen waar weers- en omgevingsfactoren direct invloed hebben op de levensduur en kwaliteit van toegepaste materialen. Zo creëer je met Tricoya duurzame en stabiele gevelelementen, strak afgewerkte keuken- of badkamermeubelen die geen vocht opnemen of stabiele, duurzame en decoratieve plantenbakken.

De FSC® gecertificeerde grondstoffen in combinatie met een hoogwaardige zeroformaldehyde kunsthars maakt Tricoya ook uitstekend bruikbaar in toepassingen waar een hoogwaardig leefmilieu een voorwaarde is.

Gezien de gelijkwaardige eigenschappen is Tricoya goed te combineren met onze Accoya gevelproducten. In onze machinale houtbewerkingsafdeling kunnen wij voorzien in maatwerk productie van Tricoya en Accoya.

Duurzaamheid

Accoya is FSC mix 70% gecertificeerd, dus je hebt de zekerheid dat het product afkomstig is uit duurzaam beheerde bronnen.

Toon alle tekst

Specificaties

MerkMedite
ProductsoortMedite Tricoya Extreme
MateriaalsoortHoutvezel
MilieukeurmerkFSC Mix 70%
CE-kwaliteitCE4
Lengte (mm)3050
Breedte (mm)1220
Dikte (mm)15
ToepassingsgebiedExterieur
KOMO-klasseKOMO klasse 2
RandafwerkingRechte kanten rondom
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?