Styrock kantplank 100+15mm

119533
  • 1220 x 300 x 100+15 mm
  • Isolatie XPS
  • R-waarde 2,98
  • Toplaag cementgrijs

Beschrijving

Uit het leveringsprogramma van Blauwplaat heeft Stiho de Styrock kantplank in het assortiment. De Styrock kantplank staat voor een arbeidsvriendelijke gevelafwerking ter hoogte van het maaiveld. Styrock combineert de beste isolatiewaarden met het strakke uiterlijk van beton. De thermische eigenschappen maken Styrock geschikt voor de huidige en toekomstige isolatie-eisen en zelfs passiefbouw.

Styrock fungeert niet alleen als constructieve ondersteuning van de onderdorpel, maar vormt ook een soms zichtbare afsluiting tot de fundering. Styrock vervangt niet alleen de traditionele isolatie achter de gewone betonnen kantplank, maar ook de ondersteuningslat, beugels en soms zelfs enkele lagen metselwerk.

Het materiaal heeft een hoge druksterkte en een betonuitstraling. De constructie is eenvoudig.

Styrock vindt zijn weg steeds vaker in toepassingen waarbij de toplaag gedeeltelijk of helemaal in het zicht blijft. Bijvoorbeeld als isolerende kantplank die boven het maaiveld uitkomt, maar ook in andere esthetische toepassingen zoals borstweringen. Door Styrock zowel met een toplaag in een lichte betonkleur als een donkere antracietkleur aan te bieden, speelt Blauwplaat in op deze toenemende behoefte. Andere kleuren zijn, afhankelijk van het benodigde volume, op verzoek te produceren.

De Styrock kantplank is dus gemakkelijk, arbeidsvriendelijk, snel, en licht van gewicht.

Toon alle tekst

Specificaties

MerkStyrock
ProductsoortKantplank
Dikte (mm)115
Breedte (mm)300
Lengte (mm)1220
MilieukeurmerkNiet van toepassing
EAN Code0030300049959
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?