Bouwreis naar Zambia: dankzij onze sponsors kan ons bouwteam goed van start!

‘Ieder mens heeft recht op een veilig en goed huis!’


Van 8 t/m 16 september gaat De Stiho Groep in samenwerking met Habitat for Humanity met een bouwteam van 20 mensen naar Zambia om daar zo veel mogelijk huizen te bouwen voor de allerarmsten. Alle deelnemers zorgen voor een sponsorbijdrage. Daarnaast wordt de bouwreis ook gesponsord door een aantal leveranciers van Stiho en daar zijn we blij mee!

Carhartt

Carhartt sponsort de bouwreis met 25 rugzakken die wel tegen een stootje kunnen. Martijn Van Keeken, Sales Manager Carhartt Benelux: “Als trotse partner van Stiho wensen wij alle hardwerkende collega’s veel succes bij de bouwreis naar Zambia. Een fantastisch initiatief waarbij geven en samenwerken centraal staat, Carhartt support dit van harte!”
Naar Carhartt

Rehamij

Rehamij heeft 25 caps verzorgd voor de deelnemers. Die zullen ze straks in de warmte van Zambia heel goed kunnen gebruiken. Lars de Jong, Sales Manager Rehamij: “Geweldig dat het bouwteam zich inzet voor de gezinnen in Zambia. Wij wensen het bouwteam een veilig verblijf toe.”
Naar Rehamij

HESLU Transfertechniek

HESLU Transfertechniek heeft de logo’s voor de caps van Rehamij geleverd en de caps bedrukt. Zo krijgen de caps precies de goede uitstraling. Gert den Boer, HESLU Transfertechniek: “Dit soort goede doelen sponsoren we natuurlijk belangeloos.”
Naar Heslu

Perma

Perma heeft 50 T-shirts geschonken en bedrukt. Zo gaan de bouwers straks ook uiterlijk als één team aan de slag. Karin Hölscher van Perma: “Wij steunen deze actie, omdat ieder mens recht heeft op een veilig en goed huis!”
Naar Perma

 

Dulimex

Ook Dulimex wilde de bouwreis sponsoren en heeft de kosten van het bedrukken van de rugzakken op zich genomen. Erwin Lenting, Commercieel Manager bij Dulimex, ging een aantal jaren geleden zelf mee op bouwreis: “Mooi om samen met de lokale bevolking aan hun eigen huizen te werken en voor mij een ervaring voor het leven. Een superinitiatief van Stiho. Dat ondersteunen we bij Dulimex graag!”
Naar Dulimex

 

Meer lezen over de Bouwreis
Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?