Contact
Sluiten

Stiho is trotse sponsor van schaatsteam IKO

Met trots maken wij bekend dat wij dit jaar sponsor zijn van schaatsteam IKO. Stiho ondersteunt de schaatsers in de voorbereidingen naar de kwalificatie voor de Olympische Spelen in Beijing 2022.

Over Team IKO

Team IKO is in 2017 opgericht door de gebroeders Erwin en Martin ten Hove. Ze werken hard aan het winnen van Olympisch goud. Onder andere Jorien ter Mors, Esmee Visser en Jan Blokhuijsen schaatsen voor Team IKO. Team IKO is net als Stiho een familiebedrijf. Daarin vinden we elkaar. Beide bedrijven we topsport, maar elk op een andere manier. We zijn daarom trots dat we samen met Team IKO mogen bouwen aan een route naar de Olympische Spelen.Kras & Win 2 VIP-kaarten

Er is een kraslotenactie op onze vestigingen van 8 december t/m 19 december 2021. Bij een elke order vanaf €50,- ontvang je één kraslot. Hiermee maak je kans op twee VIP-kaarten voor het Olympische Kwalificatie Toernooi. Het toernooi is op 26 december t/m 30 december 2021 in Thialf, Heereveen. 

Belangrijke mededeling: Helaas is woensdag 19 december door de regering besloten om de coronamaatregelen door te trekken naar 14 januari 2022. Dit betekent dat er geen publiek aanwezig mag zijn bij het Olympisch Kwalificatie Toernooi. Maar niet getreurd, de kaarten blijven geldig en mogen worden gebruikt bij het volgende toernooi, waar wel weer publiek aanwezig mag zijn. Het volgende toernooi in Thialf staat gepland op 22 en 23 januari 2022: het NK allround-sprint.

Spelregels

  • De actie is geldig van 8 t/m 19 december 2021.
  • Je ontvangt één kraslot bij een order vanaf €50,-.
  • Krasloten zijn te verzilveren t/m 24 december 2021, op één van onze Stiho-vestigingen. 
  • De actie is alleen geldig op onze vestigingen (niet online).
  • De prijs is niet inwisselbaar voor geld.
  • Stiho is gerechtigd de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.
  • De kaarten blijven geldig voor het eerstvolgende toernooi, waar weer publiek aanwezig mag zijn.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen