Lever je spaarpunten tot en met 31 januari in.


Bij Stiho kon je vanaf 16 september 2019 tot en met 14 december 2019 samen met je collega's sparen voor cadeaus.
Of je nou een grote of een kleine spaarder bent, er is voor ieder wat wils.


Je kan bijvoorbeeld 40 spaarpunten inwisselen voor cadeaubonnen. Die kun je besteden op bol.com, de Bijenkorf, in de bioscoop, restaurants en zelfs de Efteling!
 
Voor 50 punten heb je al een Philips scheerapparaat of een dartbord, voor 60 punten een Sony koptelefoon! En voor 70 punten zelfs een Gear2Play Drone.
Zet jij dit jaar hoog in? Ook met meer punten is er ruime keuze, zoals gereedschap van A-merken, een Senseo koffiezetapparaat of een Berghoff barbecue.

Voor ieder wat wils dus!

Wissel je spaarpunten in en spaar jouw favoriete items bij elkaar. Voor jezelf, voor een ander of voor je team.

Heb jij je favoriete cadeaus al?


Wist je dat.. 
Je ook kan sparen voor ons vaste goede doel Habitat for Humanity
Je kan sparen voor gereedschap van A-merken
Er ook kindercadeaus in te wisselen zijn voor punten
Je cadeaubonnen kunt krijgen voor je punten

 

Hoe werkt het Stiho spaarprogramma?

 

Spelregels

Naar Mijn Account

- Alle orders van het bedrijf tellen in deze periode automatisch mee voor punten, als je je hebt ingeschreven voor het spaarprogramma.
- Jouw hele bedrijf spaart mee met elke order, dit kan al vanaf € 50,-. Per bedrijf is er één hoofdcontactpersoon die de punten daadwerkelijk kan verzilveren. 
- Cadeaus bestellen kan op elk moment tijdens de actieperiode. Na een bestelling wordt het daarvoor benodigde aantal punten in mindering gebracht op het eventuele resttegoed aan punten.
- Je bestellingen worden zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen twee weken, op jouw bedrijfsadres geleverd. Dat adres vind je in je Mijn Account op stiho.nl.
- Klopt het bedrijfsadres niet waar de cadeaus geleverd zullen worden? Geef dan voordat je de bestelling plaatst het juiste adres door via marketing@stiho.nl.
- Je punten zijn geldig tot en met 31 januari 2020.

Hoeveel punten krijg ik? 

*webshoporder = order die online geplaatst is, zowel om af te halen als te bezorgen. 
Rechtstreekse leveringen, emballage en vrachtbijdragen tellen niet mee. Punten worden naar beneden afgerond. Klik hier voor de overige actievoorwaarden.
 

Spaar jouw gereedschap bij elkaar

Ook dit jaar hebben we mooie toevoegingen gedaan aan het cadeauassortiment. Verzilver jouw punten bijvoorbeeld voor een mooie Festool machine, een Makita decoupeerzaag of geselecteerd Bahco handgereedschap. Je vindt de artikelen in de cadeaushop via je Mijn Account omgeving. Waar spaar jij voor?

Actievoorwaarden Stiho spaarprogramma

• De spaarperiode loopt van 16 september tot en met 14 december.
• Zowel de order- als de leverdatum moeten binnen de actieperiode vallen.
• Je ontvangt spaarpunten bij webshoporders, haalorders in de vestigingen en bezorgorders.
• Om de spaarpunten te ontvangen moet je je inschrijven voor het spaarprogramma. 
• De punten spaar je op bedrijfsniveau. Er is één hoofdcontactpersoon die zich inschrijft om de punten daadwerkelijk te verzilveren. De directie van het deelnemende bedrijf bepaalt hoe de cadeaus worden verdeeld.
• De punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.
• Voor vragen over de actievoorwaarden kun je terecht bij marketing via marketing@stiho.nl.
• Deelnemers onder de 18 jaar verklaren hierbij toestemming van hun wettelijke vertegenwoordiger te hebben gekregen voor deelname aan de desbetreffende actie. 
• Organisator heeft het recht om een deelnemer van een actie uit te sluiten indien blijkt dat de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens heeft verstrekt of op andere wijze fraude pleegt of probeert te plegen.
• Organisator kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave door de deelnemer van een verkeerd telefoonnummer, e-mail- of huisadres, dat leidt naar een verkeerd of onbekend adres van de deelnemer, of voor een storing in het netwerk, hardware of software die resulteert in een beperkte of vertraagde verstrekking van gegevens door de deelnemer, of verlies van dergelijke gegevens.
• Medewerkers, leveranciers en concullega's zijn uitgesloten voor deze spaaractie. 


Voor vragen over de actievoorwaarden kun je terecht bij onze marketingafdeling via marketing@stiho.nl.

Mail marketing

 

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen