Contact
Sluiten


Skantrae NEXT buitendeuren: isolerend en duurzaam

Om met de deur in huis te vallen: traditionele buitendeuren zijn niet altijd optimaal op het vlak van isolatie. De Skantrae NEXT buitendeurenserie maakt korte metten met dit probleem. Dankzij de hoge isolatiewaarde van deze vernieuwende buitendeuren, zijn ze bijzonder duurzaam. Bijkomend voordeel van de Skantrae NEXT serie is dat de deuren amper krimp- en zwelgedrag vertonen. Hierdoor is er minder onderhoud nodig. Ze worden niet voor niets de nieuwe generatie buitendeuren genoemd. Van 8 april tot en met 5 mei ontvang je bovendien 20% korting op deze buitendeuren bij Stiho.


Alle voordelen op een rijtje

 • Hoge isolatiewaarde
 • Deuren die minder krimp- en zwelgedrag vertonen
 • Minder onderhoud nodig
 • Licht van gewicht
 • 10 jaar garantie
 • FSC-gecertificeerd
 • Getest volgens KOMO-richtlijnen
Skantrae NEXT

Geen stijl- en dorpelverbindingen

Wist je dat de Skantrae NEXT buitendeuren geen stijl- en dorpelverbindingen hebben? Zulk soort verbindingen kunnen op den duur zwakke plekken worden in een deur. Er kunnen tijdens de levensduur van de deur kieren en naden ontstaan. Lak kan breken, waardoor er vocht tussen kan komen. Dit heeft weer tot gevolg dat de deur kan gaan uitzetten, krimpen, kromtrekken en klemmen. Deze issues heb je niet meer met de Skantrae NEXT buitendeuren, aangezien deze uit één stuk bestaan. Ze zijn minder gevoelig voor weersinvloeden en er is minder onderhoud nodig.

Een andere deursamenstelling

Alle NEXT buitendeuren bestaan uit een plaatconstructie met een isolerende kern van XPS-hardschuim. Deze plaat is bestand tegen vocht, drukvast, licht en heeft een hoge isolatiewaarde. Dankzij deze hoge isolatiewaarde, zorgt de deur voor een optimaal leefklimaat en een lagere energierekening voor de klant. Aan beide kanten van de XPS-kern, zitten twee aluminiumplaten. Hierdoor heeft de deur een vormstabiliteit die hoger is dan traditionele buitendeuren. Dankzij dit feit kunnen de deuren een stuk minder zwellen en krimpen. Een ander voordeel van de deuren is dat ze door het gebruikte materiaal bijzonder licht zijn en daardoor makkelijk vallen te plaatsen.     

 

Productdetails Skantrae buitendeuren

 • Isolatiemateriaal: kern van XPS-schuim met een dichtheid van 30 kg per m3
 • Isolatiewaarde: μ-waarde NEXT deuren; 1.56 W/m2K
 • Stabilisatie van de deur: 2 stuks aluminium platen; dikte van de dekplaat: 8,5 mm
 • Deurdikte: keuze uit 40 of 54 mm
 • Grondlak: 120 mμ grijs voorbehandeld in RAL 7038

Productdetails Skantrae buitendeuren

 • Isolatiemateriaal: kern van XPS-schuim met een dichtheid van 30 kg per m3
 • Isolatiewaarde: μ-waarde NEXT deuren; 1.56 W/m2K
 • Stabilisatie van de deur: 2 stuks aluminium platen; dikte van de dekplaat: 8,5 mm
 • Deurdikte: keuze uit 40 of 54 mm
 • Grondlak: 120 mμ grijs voorbehandeld in RAL 7038


Een ruime keuze aan verschillende buitendeuren

Alle deuren van Skantrae NEXT zijn getest volgens KOMO-richtlijnen. De oppervlakteplaten van de deuren zijn daarbij gemaakt van 100% FSC-gecertificeerd meranti hout. Zo weet je dat je een duurzaam product in handen hebt. Dankzij de uniforme houtnerftekening hebben de deuren een mooie uitstraling. Er is een brede keuze uit verschillende deurmodellen. Hierbij is er zowel de keuze uit voor- en achterdeuren. Ook is er de keuze om een buitendeur te nemen met glaspanelen.

Voor de NEXT achterdeuren, wordt daarbij gebruik gemaakt van HR++ glas. Dit glas heeft aan één kant een metaalcoating die onzichtbaar is. In combinatie met een brede luchtspouw met argongas, zorgt dit ervoor dat koude buiten blijft en de warmte binnen. Ook dit draagt bij aan het feit dat deze deuren extra duurzaam zijn en een hoge isolatiewaarde hebben. De coating verhindert niet dat er zonlicht door het glas naar binnen schijnt, wat dus zorgt voor optimaal wooncomfort.

Kwaliteit waar je op kunt bouwen bij Stiho

Op deze buitendeuren zit een garantie van 10 jaar. Hierdoor weet je als opdrachtnemer zeker dat je jouw klant een kwaliteitsproduct biedt. De deuren zijn bovendien 35mm inkortbaar, waardoor de deur ook in kozijnen met afwijkende maten past. Heb je interesse in een Skantrae NEXT buitendeur? Ga dan naar jouw dichtstbijzijnde Stiho-vestiging en vraag naar het assortiment bij de balie.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen