Maandactie Racebaan

Plaats je eerste online order en ontvang een Max Power racebaan t.w.v. € 69,99,-!

Droom jij ervan om een Grand Prix raceauto te besturen? Dan helpen wij je op weg; je ontvangt nu namelijk een Carrera Go Max Power racebaan bij je eerste online order!

Hoe ontvang je de racebaan?

Plaats tussen 21 januari 2019 en 21 februari 2019 je eerste online (sinds november 2016), een order van minimaal € 750,- franco via stiho.nl. Je order doet automatisch mee en je ontvangt de racebaan via de post thuis.

Hulp nodig bij online bestellen? Geen probleem, wij helpen je graag verder. Neem contact op met je contactpersoon bij Stiho of stuur een mailtje naar Koen via onderstaande button.

Contact

*Actie voorwaarden:

• De actieperiode loopt van 21 januari tot en met 21 februari 2019, 
• *Alleen eerste online orders met een orderwaarde van minimaal € 750,- franco in de actieperiode doen automatisch mee. (eerste online order sinds november 2016)
• Minimale orderwaarde per eerste online order: € 750,- franco.
• Uiterste besteldatum is 21 februari 2019.
• Maximaal 1 Raceset per klant, ongeacht het aantal orders in deze periode boven de € 750,- franco.
• Deelnemers onder de 18 jaar verklaren hierbij toestemming van hun wettelijke vertegenwoordiger te hebben gekregen voor deelname aan de desbetreffende actie.
• Organisator heeft het recht om een deelnemer van een actie uit te sluiten indien blijkt dat de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens heeft verstrekt of op andere wijze fraude pleegt of probeert te plegen.
• Organisator kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave door de deelnemer van een verkeerd telefoonnummer, e-mail- of huisadres, dat leidt naar een verkeerd of onbekend adres van de deelnemer, of voor een storing in het netwerk, hardware of software die resulteert in een beperkte of vertraagde verstrekking van gegevens door de deelnemer, of verlies van dergelijke gegevens.
• De prijzen zijn niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.

Voor vragen over de actievoorwaarden kun je terecht bij onze marketing afdeling via marketing@stiho.nl.

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?