Contact
Sluiten

Pré Spaarprogramma

Spaar nu alvast punten voor het Spaarprogramma!

Kan jij ook niet wachten tot het spaarprogramma begint? Dat is mooi! Van 17 augustus tot 17 september kan je online alvast je eerste punten sparen. Oftewel, meedoen aan het Pré Spaarprogramma. Alleen online, zonder inschrijving en slechts 1 maand! 

Bestel online en spaar mee zonder inschrijving!

Plaats jij tussen 17 augustus en 17 september een online order? Dan ontvang je voor elke € 50,- alvast 2 punten*. Inschrijving is niet nodig (let op: voor het hoofd spaarprogramma is inschrijving wel nodig). Voorbeeld:

Voorbeeld orderPuntenwaardeTotaal punten
€ 450,- 2 punten 18 punten


* let op: om de spaarpunten uit het pre spaaprogramma te ontvangen dien je jezelf in te schrijven voor het spaaprogramma tussen 3 september - 16 september 2018. Hierna vervallen de extra gespaarde punten en staat je puntensaldo op 'nul' bij inschrijving. 

Voorwaarden/spelregels:

  • Actie loopt van 17 augustus tot 17 september 2018 
  • Je ontvangt alleen spaarpunten bij je online orders
  • Er is geen inschrijving nodig voor het pré spaarprogramma, wél voor het hoofdspaarprogramma
  • Om de spaarpunten uit het pre-spaarprogramma te ontvangen dien je je in te schrijven tussen 3 september en 16 september. (voor de start van het officiele spaarprogramma 17 september). Hierna vervallen de extra punten. 
  • Punten worden bij start hoofd spaarprogramma, na inschrijving, op je account bijgeschreven.
  • Deelnemers onder de 18 jaar verklaren hierbij toestemming van hun wettelijke vertegenwoordiger te hebben gekregen voor deelname aan de desbetreffende actie.
  • De punten spaar je op bedrijfsniveau en er is een contactpersoon die zich inschrijft om de punten daadwerkelijk te verzilveren.
  • Organisator heeft het recht om een deelnemer van een actie uit te sluiten indien blijkt dat de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens heeft verstrekt of op andere wijze fraude pleegt of probeert te plegen.
  • Organisator kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave door de deelnemer van een verkeerd telefoonnummer, e-mail- of huisadres, dat leidt naar een verkeerd of onbekend adres van de deelnemer, of voor een storing in het netwerk, hardware of software die resulteert in een beperkte of vertraagde verstrekking van gegevens door de deelnemer, of verlies van dergelijke gegevens.
  • De punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.

Voor vragen over de actievoorwaarden kun je terecht bij Koen via webshop@stiho.nl.

 

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen