Spaar nu al voor punten tijdens het pre-spaarprogramma

Nog héél even en dan is het 16 september! Op dat moment begint het Stiho spaarprogramma.

LET OP: om je pré spaarpunten te verzilveren moet je je inschrijven voltooien voor 16 september 2019. Inschrijven kan via de de Mijn Account omgeving.

Schrijf je in

Wil je zo snel mogelijk beginnen met punten sparen? Dan hebben we goed nieuws!

Van 1 augustus t/m 15 september 2019 kun je online alvast je eerste punten sparen. Oftewel, meedoen aan het pre-spaarprogramma. Alleen online, zonder inschrijving en slechts 1,5 maand! Wij houden je gespaarde punten voor je bij. Zodra jij je inschrijft voor het hoofd spaarprogramma voegen we jouw punten automatisch aan jouw Mijn Account omgeving toe.

Bestel nu online en spaar mee zonder inschrijving!

Plaats jij tussen 1 augustus en 15 september 2019 een online order? Dan ontvang je voor elke € 50,- alvast 2 punten*. Inschrijving is niet nodig (let op: voor het hoofd spaarprogramma is inschrijving wel nodig!).
Voorbeeld:

Voorbeeld online order Puntenwaarde Totaal punten
€ 450,- 2 punten 18 punten

*webshoporder = order die online geplaatst is, zowel om af te halen als te bezorgen.
Rechtstreekse leveringen, emballage en vrachtbijdragen tellen niet mee. Punten worden naar beneden afgerond.

Schrijf je op tijd in

Let op! Om de spaarpunten uit het pre-spaarprogramma te ontvangen, moet je jezelf inschrijven voor het spaarprogramma tussen 2 en 15 september 2019. Schrijf je je niet in deze periode in, dan vervallen de extra gespaarde punten en staat je puntensaldo op 'nul' bij inschrijving.

Voorwaarden/spelregels pre-spaarprogramma:

• Actie loopt van 1 augustus tot 15 september 2019.
• Je ontvangt alleen spaarpunten bij online orders geplaatst en geleverd in de actieperiode.
• Er is geen inschrijving nodig voor het pre-spaarprogramma, wél voor het hoofd spaarprogramma.
• Om de spaarpunten uit het pre-spaarprogramma te ontvangen moet je je inschrijven tussen 2 en 15 september. Dus vóór de start van het officiële spaarprogramma op 16 september. Bij een niet tijdige inschrijving vervallen de punten uit het pre-spaarprogramma.
• Punten worden bij de start van het hoofd spaarprogramma, na inschrijving in bovengenoemde periode, binnen 1 week automatisch op je account bijgeschreven.
• De punten spaar je op bedrijfsniveau. Er is één hoofdcontactpersoon die zich inschrijft om de punten daadwerkelijk te verzilveren. De directie van het deelnemende bedrijf bepaalt hoe de cadeaus worden verdeeld.
• De punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs.
• Deelnemers onder de 18 jaar verklaren hierbij toestemming van hun wettelijke vertegenwoordiger te hebben gekregen voor deelname aan de desbetreffende actie.
• Organisator heeft het recht om een deelnemer van een actie uit te sluiten indien blijkt dat de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens heeft verstrekt of op andere wijze fraude pleegt of probeert te plegen.
• Organisator kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave door de deelnemer van een verkeerd telefoonnummer, e-mail- of huisadres, dat leidt naar een verkeerd of onbekend adres van de deelnemer, of voor een storing in het netwerk, hardware of software die resulteert in een beperkte of vertraagde verstrekking van gegevens door de deelnemer, of verlies van dergelijke gegevens.
• Medewerkers, leveranciers en concullega's zijn uitgesloten voor deze spaaractie.

 

Voor vragen over de actievoorwaarden kun je terecht bij onze marketingafdeling via marketing@stiho.nl.

Mail marketingSluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen
Weet je zeker dat je dit product uit de favorietenlijst wilt verwijderen?