Contact
Sluiten

Werken bij Stiho

Werken bij Stiho

Werken bij Stiho: dat is werken bij een grote organisatie. Eentje waarbij de familiecultuur hoog in het vaandel staat. En waar we eigen initiatief waarderen en belonen. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Dat stralen we uit. Of je nu bij Stiho-bouwplein Alkmaar komt, bij de vestiging in Tilburg of op de distributiecentra: je vindt er altijd mensen voor wie hun werk iets bijzonders is. Daar hebben ze bewust voor gekozen. Samen zetten ze de schouders eronder, samen zijn ze een team en op hun best. Het assortiment kan nog zo breed zijn, de prijzen nog zo scherp, de sleutel tot het succes van ons bedrijf zit ‘m in de mensen.
Stiho maakt deel uit van DSG. Bij DSG doen we er alles aan om iedereen tot zijn recht te laten komen. Passen wij bij jou? Dan kijken we uit naar je sollicitatie!
Bekijk vacatures


Hoe is het om te werken bij Stiho?

Als je bij Stiho werkt werk je samen met ruim 300 collega's. Jong, oud, lang in dienst of wat korter in dienst, er is plek voor iedereen! Benieuwd hoe werken bij Stiho is? Bekijk onderstaande video of lees waarom Jan Buiter het werken bij Stiho zo leuk vindt.“Wat je in huis moet hebben om hier te werken? Je moet vooral mens zijn.” 

Verkoper buitendienst bij Stiho-bouwplein Jan Buiter werkt al ruim een decennium bij Stiho en hij gaat nog altijd met plezier naar zijn werk. “Ik ben destijds gevraagd voor deze functie en nadat ik op gesprek was geweest, was ik overtuigd: ik ging ervoor. De baan is afwisselend, ik heb veel contact met mijn collega’s en klanten en voel me hier thuis. Wat ik sterk vind aan Stiho, is dat er weloverwogen besluiten worden genomen en dat er wordt gekeken naar de langere termijn – zowel als het gaat om het beleid als de omgang met klanten en medewerkers. Om hier te kunnen werken, moet je over een aantal eigenschappen beschikken: flexibel zijn, willen leren en luisteren en bereid zijn om een stap extra te doen. Ook heel belangrijk: humor en relativeringsvermogen. Tja, eigenlijk moet je vooral mens zijn.”
Bekijk vacatures

Open sollicitatie

Een open sollicitatie versturen voor een fulltime of parttime baan kan ook. We kijken dan eerst of er een plek voor je is. Mocht dit niet het geval zijn, dan bewaren we je brief tot de juiste gelegenheid zich voordoet. Vanzelfsprekend krijg je altijd een reactie. Mail je open sollicitatie naar htupamahu@dsgdiensten.nl.

Stage lopen bij Stiho

We begeleiden mbo’ers en hbo’ers graag bij hun eerste praktijkervaring. Daar hebben we beiden iets aan: jij doet praktijkervaring op en wij ontdekken of je kwaliteiten hebt die passen in ons bedrijf. We hebben zo al vaak talentvolle medewerkers kunnen vinden!

Meer weten over stage lopen? Mail naar htupamahu@dsgdiensten.nl.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen