Contact
Sluiten

Welkom bij Stiho-bouwplein Haarlem Zuid

Stiho-bouwplein Haarlem Zuid, voor al je bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschap

"Ben je werkzaam in de bouw en nog niet bekend met Stiho? Kom gerust binnen wandelen of maak een afspraak voor een rondleiding!”

Bij Stiho-bouwplein in Haarlem Zuid is Marc Holtkamp je vestigingsmanager. “Vanaf 2004 zijn wij hier gevestigd, dit avontuur ben ik destijds begonnen met twee enthousiaste collega's. Een tweede vestiging beginnen in Haarlem was in die tijd best een uitdaging. Inmiddels staat er een mooie vestiging waar zeven trotse mannen (Rob, Werner, Coen, Stefan, Remco, Ed en Marc) met veel kennis en organisatievermogen elke dag met plezier en passie klaarstaan om je als klant verder te helpen.

Naast het brede assortiment wat wij leveren kun je ook gebruik maken van onze vele diensten. Onder meer afkorten van balken, op maat zagen van plaatmateriaal, het bouwafval concept, sleutel service of de aanhanger/klaarzet service. Ben je werkzaam in de bouw en nog niet bekend met Stiho? Kom gerust binnen wandelen of maak een afspraak voor een rondleiding!”

In ons assortiment vind je onder andere: ruim aanbod bouwmaterialen, plaatmateriaal, gipsplaten, gereedschap. Bestel je producten ook makkelijk en snel via de webshop en haal ze af bij ons in de vestiging. Wij zetten je bestelde producten alvast klaar zodat je tijd wint.

Bekijk onze producten

Stiho-bouwplein Haarlem Zuid

Stephensonstraat 53
2014 KC Haarlem
T: 023 - 544 50 66
 +31623672710
E: stihohaarlemzuid@stiho.nl  
maandag t/m vrijdag: 07.00 - 17.00 uur

Bekijk hier onze afwijkende openingstijden tijdens feestdagen en vakanties.

 Je vindt ons ook op Facebook

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen