Contact
Sluiten

Welkom bij Stiho-bouwplein Haarlem

Stiho-bouwplein Haarlem, voor al je bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschap

"Klantgerichtheid, meedenken in oplossingen, kennis van het bouwproces, echt luisteren en oprechte interesse in onze klanten, staan bij ons hoog in het vaandel."

In Haarlem Waarderpolder is Ricardo van der Peet je vestigingsmanager: “Bij Stiho Haarlem Waarderpolder staan we zes dagen in de week met een groot, enthousiast team voor je klaar! Daarnaast kun je online 24/7 bij ons terecht. Vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond kijk ik continu hoe we processen sneller, beter en klantvriendelijker kunnen maken in Haarlem. Klantgerichtheid, meedenken in oplossingen, kennis van het bouwproces, echt luisteren en oprechte interesse in onze klanten, staan bij ons hoog in het vaandel. In Haarlem Waarderpolder staat een zeer ervaren team met veel vak- en praktijkkennis dat niet alleen in staat is uit voorraad te leveren, maar ook snel kan schakelen met leveranciers voor het bestelassortiment. Daarnaast weten we je altijd goed op weg te helpen met ons pakket van diensten. Denk bijvoorbeeld eens aan de bewerkingsmogelijkheden met onze eigen machinale, reclame-bouwers.nl en het bedrukken van bedrijfskleding. Graag zien we je snel bij Stiho Haarlem Waarderpolder.”

In ons assortiment vind je onder andere: ruim aanbod bouwmaterialen, plaatmateriaal, gipsplaten, gereedschap. Bestel je producten ook makkelijk en snel via de webshop en haal ze af bij ons in de vestiging. Wij zetten je bestelde producten alvast klaar zodat je tijd wint.

Bekijk onze producten

Stiho-bouwplein Haarlem
Heringaweg 6-H
2031 BW Haarlem
T: 023 - 516 07 00
 +31613828725
E: stihohaarlem@stiho.nl
maandag t/m vrijdag: 07.00 - 17.00 uur
zaterdag: 08.00 - 12.00 uur

Bekijk hier onze afwijkende openingstijden tijdens feestdagen en vakanties.

 Je vindt ons ook op Facebook

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen