Contact
Wegens zeer grote drukte is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om een order te plaatsen die dinsdag wordt geleverd. Levering is weer mogelijk vanaf woensdag 4 augustus. Onze excuses voor dit ongemak. Bij vragen, neem contact op met je vestiging.

Welkom op Stiho-bouwplein Den Bosch

Stiho-bouwplein Den Bosch, voor al je bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschap

"De Brabantse gezelligheid maakt je bezoek ook zeker de moeite waard!” 

Vestigingsmanager Marcel Sandberg heeft met ruim 40 jaar kennis in de bouwmaterialen alles in huis om samen met een team van ervaren medewerkers de professionele klant de service te bieden die hij verwacht. “In dit team is ruime kennis aanwezig van ruwbouwmaterialen zoals gevelstenen, hout en plaat, en afbouwmaterialen zoals tegels, keukens en luxe binnendeuren. Deze nieuwste Stiho vestiging biedt dan ook alle bekende Stiho mogelijkheden zoals een ruim Stiho-bouwplein assortiment, een Giebels balie, drive-in, klaarzetservice maar ook een werkplaats met zeer ervaren timmerman en een keukenshowroom. Waar je ook komt, in het magazijn, aan de balie, of bij de collega’s van de verkoop; de Brabantse gezelligheid maakt je bezoek ook zeker de moeite waard!”

In ons assortiment vind je onder andere: ruim aanbod bouwmaterialen, plaatmateriaal, gipsplaten, gereedschap. Bestel je producten ook makkelijk en snel via de webshop en haal ze af bij ons in de vestiging. Wij zetten je bestelde producten alvast klaar zodat je tijd wint.  

Bekijk onze producten

Stiho-bouwplein Den Bosch 
Azielaan 20
5232 BA Den Bosch
T: 073 - 523 53 00
 +31623439894
E: stihodenbosch@stiho.nl
maandag t/m vrijdag: 07.00 - 17.00 uur
zaterdag: 08.00 - 12.00 uur

 Je vindt ons ook op Facebook

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen