Stiho Magazine

Stiho Magazine

Al bijna 30 jaar houden we je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, mooie projecten en handige producten. Dat deden we sinds 1987 met de Stiho Krant, die we in 2016 grondig gerenoveerd hebben. De krant werd het eigentijdse Stiho Magazine dat 5x per jaar verschijnt. 

Hieronder vind je het nieuwe nummer van het Stiho Magazine en alle eerdere publicaties. Verder helpen – dat is wat we bij Stiho en Giebels doen. En waar we goed in zijn. Lees alle actuele trends, productinformatie en interviews in onderstaande edities. Want we zijn meer dan zomaar een leverancier van materialen.


NIEUWS! Want Stiho Magazine is er nu ook digitaal!

Op 12 juni verscheen het nieuwste Stiho Magazine. Omdat veel van onze klanten net als wij zoveel mogelijk thuiswerken en je het magazine daardoor misschien niet hebt ontvangen, hebben we ook een digitaal Stiho magazine gemaakt. Je kunt 'm lezen op je mobiel, tablet of je pc. Je kunt erdoorheen scrollen, op een product klikken om direct naar de webshop te gaan en artikelen delen met collega’s. We zijn benieuwd wat je ervan vindt! Je vindt het digitale magazine via http//:magazine.stiho.nl.

Wil jij ook het Stiho Magazine ontvangen of heb je een adreswijziging? Mail dan je (nieuwe) adresgegevens naar info@stiho.nl 

Klik hier en lees het laatste Stiho magazine


 

Lees hier de eerdere versies van het Stiho Magazine:

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen