Contact
Sluiten

Over ons

Over ons

Stiho is al sinds 1926 dé groothandel in bouwmaterialen, hout en plaat en levert aan bouwend Nederland. Met 23 vestigingen door heel Nederland is Stiho altijd dichtbij. Op het Stiho-bouwplein vind je ook een uitgebreid assortiment in ijzerwaren en gereedschappen. Zo vind je alles wat je nodig hebt op één plek. Handig!

Stiho is samen met Baars & Bloemhoff en een aantal Bouwmaat-vestigingen onderdeel van DSG. DSG spant zich in om het bouwproces van de klant te versnellen en het bouwresultaat van de klant te verbeteren. Om snel en compleet te kunnen leveren, wordt in distributiecentra en op balieverkooppunten een ruim en breed gesorteerde voorraad aangehouden. Daarnaast blijven we onze werkwijzen en systemen verbeteren om de bestelling van de klant en de levering aan de klant zo efficiënt mogelijk uit te voeren.

Ruim 95 jaar geschiedenis

In 1926 richtte de toen 26-jarige Zaankanter Gerrit Sijbrand Pelt de Stichtsche Houthandel op, in een werfkelder aan de Oudegracht in hartje Utrecht. Ruim 95 jaar later levert de Stichtsche Houthandel, later afgekort tot Stiho B.V., een compleet assortiment aan hout, bouw- en plaatmaterialen en diensten. Uiteraard is het houtassortiment nog steeds zeer uitgebreid, evenals onze houtkennis. Stiho onderscheidt zich van branchegenoten, doordat het een onafhankelijke vennootschap is, in handen van de ondernemende medewerkers en de oprichtersfamilie.

Stiho, thuis in de bouw

Stiho is thuis in de bouw. Met onze kennis over hout, plaat, bouwmaterialen, ijzerwaren en gereedschappen helpen we je verder, zodat jij je kunt richten op wat voor jou belangrijk is: jouw werk. Je bent altijd welkom op één van onze vestigingen. En natuurlijk vind je ons ook op stiho.nl en via de Stiho Bestel app. Zo zijn we er 24 uur per dag voor je. Oók om je te inspireren (met bijvoorbeeld Stiho Magazine en leuke vlogs) en je bij jouw ondernemerschap te ondersteunen. Daarom houden we ons ook bezig met het overbrengen van kennis, on- en offline, op het gebied van bijvoorbeeld circulariteit en duurzaamheid op peil houdt. Wil je maandelijks op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Duurzaam denken, duurzaam doen

De materialen die je bij ons kunt kopen, leveren we met passie. Die passie kan alleen maar blijven als we goed omgaan met de wereld om ons heen. Daarom maken we ons als actief lid van het Urban Mining Collective hard voor circulaire bouwmaterialen. Materialen die een tweede leven verdienen, omdat ze net zo goed zijn als nieuwe materialen. Meer daarover vind je hier.KvK nummer: 30232830 plaats van inschrijving: Utrecht

IBAN NL12DEUT0265246091
BIC Code: DEUTNL2A

Centrale afdelingen:
Uraniumweg 27
3542 AK Utrecht
Nederland

Neem contact met ons op via
T: 030-2424424 of met een vestiging bij jou in de buurt.
info@stiho.nl

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen