Plaats je online order* en ontvang een Giebels cadeaukaart t.w.v. € 25,-!

Gedurende de gehele actieperiode (26 mei t/m 11 juli 2020) krijg je bij iedere online order >750,- een Giebels cadeaukaart t.w.v. € 25,-. Deze cadeaukaart kun je op iedere Stiho vestiging in Nederland inwisselen voor diverse soorten gereedschappen en ijzerwaren.

Het plaatsen van een online order kan gemakkelijk en snel via de Stiho app of via stiho.nl

Het assortiment van Giebels is verkrijgbaar in de webshop en op iedere Stiho vestiging. Het Giebels assortiment kent een grote diversiteit aan producten van schroeven tot werkkleding en van kitten tot boormachines. De kwalitatief hoogwaardige producten zijn onmisbaar voor iedere klus. Onze Giebels medewerkers op de vestigingen vertellen je er graag alles over.

Dus pak je kans en plaats die online order vandaag nog!

 

ACTIEVOORWAARDEN

 • De actieperiode loopt van 26 mei t/m 11 juli 2020.
 • Stiho/Giebels behoudt zich het recht voor om de actie tussentijds, zonder opgaaf van reden, stop te zetten.
 • De minimale orderwaarde, om recht te hebben op een Giebels cadeaukaart t.w.v. € 25,-, is € 750,- Indien een order hoger is dan € 750,- dan geldt deze ook gewoon als 1 online order en dus 1 Giebels cadeaukaart. Na afloop van de actieperiode worden alle orders van €750 of meer beloond.
 • Er is geen maximum aan het aantal cadeaukaarten wat een klant ontvangt gedurende de actieperiode.
 • De cadeaukaarten kunnen alleen ingewisseld worden op een stiho vestiging en dus niet via stiho.nl
 • De cadeaukaarten kunnen niet ingewisseld worden voor contant geld.
 • Voor het inwisselen van een Giebels cadeaukaart t.w.v. € 25,- dient minimaal € 25,- aan producten uit het Giebels assortiment gekocht te worden.
 • De Giebels cadeaukaart is alleen te verzilveren op een Stiho vestiging en is alleen inwisselbaar op het Giebels product assortiment.
 • Er mogen meerdere Giebels cadeaukaarten tegelijkertijd ingeleverd worden zolang de aankoop maar een meervoud is van € 25,- (immers tegenover 1 Giebels cadeaukaart van € 25,- moet een minimale besteding van € 25,- Giebels producten staan)
 • Een Giebels cadeaukaart kan niet ingeleverd worden voor Giebels diensten, alleen voor het Giebels product assortiment.
 • De Giebels cadeaukaarten zullen na de actieperiode per post opgestuurd worden.
 • De Giebels cadeaukaarten kunnen tot 1 oktober 2020 ingewisseld worden op een Stiho vestiging naar keuze. Na deze datum komt de waarde, en dus de geldigheid, van de cadeaukaart te vervallen.
 • Stiho/Giebels heeft het recht om een deelnemer van een actie uit te sluiten indien blijkt dat de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens heeft verstrekt of op andere wijze fraude pleegt of probeert te plegen.
 • Stiho/Giebels kan in geen enkel geval verantwoordelijk worden gesteld voor de opgave door de deelnemer van een verkeerd telefoonnummer, e-mail- of huisadres, dat leidt naar een verkeerd of onbekend adres van de deelnemer, of voor een storing in het netwerk, hardware of software die resulteert in een beperkte of vertraagde verstrekking van gegevens door de deelnemer, of verlies van dergelijke gegevens.


*Orderwaarde € 750,- of meerDe app nog niet gedownload? Ga vandaag nog naar de Apple Store of Google Playstore. Zowel met de app als op stiho.nl heb je toegang tot meer dan 8.000 artikelen. Deze artikelen kun je met slechts een paar clicks bestellen.

 

Sluit

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen