Contact
Sluiten
Nieuws

Skantrae SlimSerie

De nieuwe SlimSerie van Skantrae

Skantrae SlimSeries, assortiment wordt breder maar de stijlen nog smaller


Skantrae introduceerde in 2016 de stijlvolle, industriële, smalle stijl binnendeuren onder de naam SlimSeries. SlimSeries is vanaf het begin direct een daverend succes en heeft alle verwachtingen overtroffen. Voor Skantrae het signaal om het aanbod verder uit te breiden:


Ultra smalle stijlen, SlimSeries nu nog smaller

Daar waar standaard SlimSeries deuren beschikken over stijlen van slechts 60mm gaat Skantrae nu nog een stap verder door deuren met een ultra smalle stijl te introduceren van slechts 30mm. Dit is mogelijk door ontwikkeling van speciale schuif- en taatssystemen. De ultrasmalle stijldeuren vallen altijd binnen het maatwerkprogramma waardoor u de exact gewenste maat kunt bestellen en niet langer gebonden bent aan een maattabel.

Kenmerken:

•Stijlen van slechts 30mm


•Roedehoogte 30mm


•Toepassing in schuif of taats


•Altijd gecombineerd met bijpassend hang- en sluitwerk


•8mm dik veiligheidsglas


•Maatwerk


•Standaard geleverd in zwart gegrond RAL 9011

Nieuwe roedepakketten, paneeldeuren en opdek

De prachtige SlimSeries deuren waren tot voor kort alleen leverbaar met horizontale roedes. Skantrae biedt nu ook verticale en asymmetrische roedes aan binnen de SlimSeries. Door toepassing van verticale roedes ontstaat een kruis dat de deur een robuust en stoer effect geeft zonder daardoor minder elegant te worden. De roedes zijn beschikbaar in 25mm en 45mm.

Naast de glasdeuren kent SlimSeries nu ook paneeldeuren. Deze paneeldeuren worden wit gegrond (RAL9010) geleverd en vormen zo een geweldig contrast met de matzwarte glazen SlimSeries deuren.

Recent heeft Skantrae ook een antwoord op de enorme vraag naar SlimSeries opdekdeuren. Vanaf maart 2018 zijn alle modellen met 60mm stijlen ook toepasbaar als opdekdeur. Zo komt de smalle stijl deur voor een nog groter publiek binnen bereik.


Hang- en sluitwerkpakketten


Skantrae levert SlimSeries altijd compleet met bijpassende hang- en sluitwerkpakketten. De speciaal voor SlimSeries ontwikkelde sloten passen perfect in de smalle stijlen van slechts 60mm.

Op www.skantrae.com/slimseries vindt u een online stappenplan om eenvoudig het juiste hang- en sluitwerkpakket te selecteren bij de SlimSeries deur naar keuze. Heel gemakkelijk!


Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen