Contact
Sluiten

Blog: hoe vervang je makkelijk een vloer?

Hoe vervang je makkelijk een vloer?


Een vloer leggen zonder dat je ’s avonds met rugpijn op de bank zit? Dan kan als je een Havebo SL-Combinatievloer legt. De liggers van dit systemen wegen een tiende ten opzichte van betonnen liggers. Dat is nog eens lekker werken!

SL staat voor Systeemvloer Light. En zo’n vloer is inderdaad licht. Heb je te maken met betonnen liggers, dan kun je al snel uitgaan van 35 kg/m1. Een SL-Combinatievloer-ligger weegt slechts 3,5 kg/m1. Met meer dan 90 verschillende liggerlengtes en een breed assortiment EPS vulelementen is de Havebo SL-Combinatievloer niet meer weg te denken in renoverend Nederland.
De stalen liggers zijn net als de hoeklijnen voorzien van een Magnelis beschermlaag. Deze zorgt ervoor dat de stalen liggers tot 10 keer beter beschermd zijn tegen corrosie dan verzinkt staal.

9x voordelen van een SL-Combinatievloer:

1. Duurzaam: Herbruikbare onderdelen
2. Snel: Gebruiksklaar in één werkdag
3. Licht: Vederlicht vloersysteem
4. Doeltreffend: Renovatie, aanbouw en verbouw
5. Gewicht: Inclusief underlayment slechts 21 kg/m2
6. Uitwisselbaar: Vulelement toepasbaar op stalen en betonnen ligger
7. Isolerend: Rc. 3,0 t/m 6,5 m2 K/W (oplopend per Rc. 0,5 m2 K/W)
8. Maatwerk: Meer dan 90 verschillende liggerlengtes
9. Arbo: Gewicht stalen ligger slechts 5 kg/m1

Tevens is de SL-Combinatievloer zowel droog als nat af te werken. In een droge situatie kan een woonkamervloer in één dag vervangen worden. Ook zijn de stalen liggers en betonliggers onderling uitwisselbaar. Zo kan je dus een gedeelte van een vloer die moeilijk bereikbaar is eventueel deels met stalen en betonnen liggers maken.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen