Contact
Wegens druk op onze bezorgcapaciteit is momenteel de eerst mogelijke leverdag aanstaande dinsdag. Onze excuses voor het ongemak.
Sluiten
Nieuws

Productnieuws Slimfix Renotwin

Voordeliger na-isoleren van oude daken

Het na-isoleren van oude daken kan een hele opgave zijn. Wat doe je als het dakbeschot doorhangt? Hoe ga je om met een oude isolatielaag?

IsoBouw heeft op die vragen een praktisch antwoord: SlimFix RenoTwin. Deze constructief sterke isolatieplaat kan dankzij stelschroeven vrijdragend gemonteerd worden. Met deze waterdichte, dampopen isolatie kan een al aanwezige isolatielaag worden geïntegreerd in het nieuwe isolatiepakket. Hierdoor zijn extra besparingen mogelijk op de kosten van de nieuwe isolatielaag. SlimFix RenoTwin is tweezijdig gecacheerd met een thermisch reflecterende alu-folie. Een gootdetail en/of nokafschuining zijn mogelijk. De bovenzijde bevat drie ingelijmde houten regels die het element extra constructieve sterkte geven. De langszijden hebben een messing/groef-verbinding waardoor warmtelekken worden voorkomen. SlimFix RenoTwin is leverbaar met een Rc-waarde t/m 8.0.

Bekijk artikel

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen