Contact
Sluiten
Betreft: Nieuwe prijzen juli 2021

Het aanbod in hout, plaat- en bouwmaterialen en tevens ijzerwaren & gereedschappen staat flink onder druk. Er is minder geproduceerd of productie is zelfs stil gevallen tijdens de COVID-19 pandemie en wereldwijd is de vraag enorm toegenomen. We zijn nu op een punt gekomen dat vraag en aanbod zo ver uit elkaar liggen dat de prijzen aanzienlijk zijn gestegen. Dit zien we in het bijzonder gebeuren bij hout en plaatmateriaal maar ook bij producten op basis van aardolie en staal zoals isolatiemateriaal, PVC en stalen profielen.

Bij deze productgroepen worden we geconfronteerd met prijsstijgingen van meer dan 35% of zijn producenten overgegaan tot dagprijzen. Wij ontkomen er nu ook niet meer aan om de prijsstelling van meerdere producten uit ons assortiment aan te passen.

Deze aanpassingen gaan in per 1 juli 2021 en lopen tot 1 september 2021. We maken hierbij wel een voorbehoud voor grote onverwachte marktwijzigingen, die zich mogelijk kunnen voordoen. Voor wat betreft de geldigheidsduur van onze offertes geldt dat we deze zullen beperken tot 14 dagen.

Ondertussen volgen wij de ontwikkelingen in de markt op de voet. Wij doen er alles aan om onze voorraden op peil te houden zodat we je kunnen blijven bedienen. Dit betekent ook dat we soms kritisch moeten zijn op bestelde volumes om ervoor te zorgen dat wij iedereen kunnen blijven voorzien.

Voor vragen over de nieuwe prijzen, beschikbaarheid en onze offertes verwijzen we je naar je contactpersoon bij Stiho.
Vestigingen

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen