Contact
Sluiten

Duurzaam isoleren met Gramitherm

Isoleren is populairder dan ooit. Niet zo gek natuurlijk met energieprijzen die de pan uit rijzen en subsidies vanuit de overheid om huizen versneld te verduurzamen. Stiho breidt het assortiment daarom uit met Gramitherm®, een veelzijdig, duurzaam en flexibel isolatiemateriaal gemaakt van plantenvezels.  

Waarom kiezen voor Gramitherm? We zetten hieronder alle voordelen op een rijtje. Meteen aan de slag met Gramitherm? Bestel nu en profiteer van korting! En lees verder voor meer info over de toepassing en samenstelling van Gramitherm.

 

De 7 voordelen van Gramitherm

  • Snel en eenvoudig te installeren
  • Beschermt goed tegen zowel kou als hitte
  • Uitstekende geluidsdemping
  • Milieuvriendelijk en CO2-neutraal
  • Beschermt tegen brand, schimmel en ongedierte
  • Vochtregulerend
  • Veroorzaakt geen irritatie van huid en slijmvliezen
Gramitherm grasisolatie platen

Bestel Gramitherm met korting via de webshop

We bieden Gramitherm isolatieplaten in 6 diktematen, namelijk 45 mm, 60 mm, 70 mm, 90 mm, 120 mm en 140 mm. Bestel nu én ontvang tijdelijk 10% korting* op deze isolatieplaten.
Bekijk Gramitherm in de webshop 
*Deze kortingsactie loopt t/m 30 september 2022 in zowel de webshop als op de vestigingen.

Toepassingen van Gramitherm

De Gramitherm isolatieplaten zijn snel en eenvoudig te installeren en breed toepasbaar. Gebruik het in de gevel, in vloeren en tussenwanden of onder het dak. Deze isolatie is geschikt voor de constructie van nieuwbouw, renovatie van woningen en voor openbare gebouwen.  

Toepassing van Gramitherm onder het dak
Gramitherm is ook geschikt voor installatie onder het dak.

Dubbele winst voor het milieu, isoleer met Gramitherm

Gramitherm is het meest milieuvriendelijke isolatiemateriaal dat nu op de markt verkrijgbaar is. Grasisolatie bestaat voor 92% uit biobased materiaal en wordt gemaakt uit restproducten; gemaaid gras dat niet wordt gebruikt als veevoer en vezels gemaakt van gerecyclede koffieboonzakken. Bovendien is gras volop beschikbaar in de natuur. Isoleren is op zichzelf al goed omdat dit het energieverbruik binnen een gebouw verlaagt. Wanneer je kiest voor isolatie met Gramitherm ga je dus voor dubbele winst voor het milieu.

Meer weten over Gramitherm?

Wil je meer weten over Gramitherm? Neem contact op met jouw contactpersoon binnen Stiho of bekijk de brochure voor extra informatie over de isolatieplaten en inclusief technische gegevens.
Bekijk Gramitherm brochure
 

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen