Contact
In verband met gepland onderhoud is onze webshop zaterdag 15 juni tussen 14.00 en 18.00 uur niet bereikbaar. In de Stiho app zijn dan geen prijzen en voorraadinformatie beschikbaar en kunnen er geen orders geplaatst worden. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Na 18.00 uur staan de webshop en Stiho app weer volledig tot jouw beschikking.
Sluiten

Stiho hoofdsponsor Habitat benefietfestival

Uit je dak voor een dak festival 

Uit je dak voor een dak festival

Stiho is hoofdsponsor van het ´Uit je dak voor een dak´ festival op 23 september in openluchttheather Cabrio in Soest.

Crowdfunding voor India

Dit festival staat geheel in het teken van Habitats werk in India en met de opbrengst van dit event gaat Habitat gezinnen helpen met het bouwen van een veilig huis. Het is de start van een crowdfundingactie. Voor de kerst wil Habitat minimaal 77 gezinnen helpen met een nieuw huis, schoon drinkwater en toiletten.

Het festival

Lekker eten, een goede sfeer en topmuziek dankzij NPO radio 2 DJ Wouter van der Goes maken het festival compleet. De special guest op het festival is Anna Charley. Hij is opgegroeid in India en weet als geen ander wat armoede is. Hij legt uit hoe belangrijk een veilig huis is.

Koop je tickets!

Door een ticket te kopen voor het festival steun je direct deze mooie actie. Alle opbrengsten komen ten goede van Habitat India en hierdoor kunnen direct meer huizen worden gebouwd. Jij bouwt een feestje, Habitat bouwt een huis!

Wil je een extra ticket winnen? Koop dan je ticket via onderstaande button en ga naar de Facebook-pagina van Stiho. Deel en like hier het bericht van het festival en tag Habitat en Stiho. Wie weet ontvang jij een extra kaartje!Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen