Contact
Sluiten

Werken bij Giebels

Bij ons werken

Werken bij Stiho en Giebels: dat is werken bij een grote organisatie. Eentje waarbij de familiecultuur hoog in het vaandel staat. En waar we eigen initiatief waarderen en belonen. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Dat stralen we uit. Of je nu bij Stiho-bouwplein Alkmaar komt, bij de vestiging in Tilburg of op de distributiecentra: je vindt er altijd mensen voor wie hun werk iets bijzonders is. Daar hebben ze bewust voor gekozen. Samen zetten ze de schouders eronder, samen zijn ze een team en op hun best. Het assortiment kan nog zo breed zijn, de prijzen nog zo scherp, de sleutel tot het succes van ons bedrijf zit ‘m in de mensen.
Stiho en Giebels maken deel uit van De Stiho Groep. Bij De Stiho Groep doen we er alles aan om iedereen tot zijn recht te laten komen. Passen wij bij jou? Dan kijken we uit naar je sollicitatie!

Vacatures

Klik hier en bekijk al onze actuele vacatures.

Open sollicitatie

Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen voor een fulltime of parttime baan. We kijken dan eerst of er een plek voor je is. Mocht dit niet het geval zijn, dan bewaren we je brief tot de juiste gelegenheid zich voordoet. Vanzelfsprekend krijg je altijd een reactie.

Sollicitatieformulier

Solliciteren kun je doen door een brief te schrijven, een e-mail te sturen met je sollicitatiebrief en CV of door het online sollicitatieformulier in te vullen.

De Stiho Groep
t.a.v. Verina Lim
Postbus 1485
3430 BL te Nieuwegein

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen