Contact
Sluiten


Een dijk van een villa in Waalre

Uit mooie samenwerkingen, komen mooie dingen. Zo hebben we afgelopen jaar een mooie bijdrage mogen leveren aan het villaproject in Waalre van Bouwbedrijf Mark Jonkers B.V. Een project dat in januari 2023 begon en nu straks opgeleverd wordt in de bouwvak dit jaar. Stiho mocht een breed pakket aan bouwmaterialen leveren. “Een pakket van A tot Z,” vertelt vestigingsmanager Pim Raaijmaakers van Stiho Helmond enthousiast. “Dit was echt een project waarin de klant alles heeft besteld op basis van vertrouwen en relatie."“We doen renovatie en nieuwbouw,” vertelt eigenaar Mark Jonkers van Bouwbedrijf Mark Jonkers B.V. Soms pakken de mannen van Mark een badkamer en keuken aan, de andere keer bouwen ze een huis van de grond af op. “We doen van alles, van hele simpele huizen tot luxueuze villa’s. Nu kwam er een heel mooi bouwproject langs in Waalre: een nieuwbouwvilla. Via, via zijn we aan deze klus gekomen."
Villa project in Waalre

Van de grond af

“De villa moest van de grond af worden gebouwd,” vertelt Mark. “Momenteel is de villa al uit de steigers en zijn twee van ons bezig met een overkapping. De rest van onze groep loopt bij drie andere projecten.” Mark verwacht de villa in de bouwvak op te kunnen leveren. “We hebben niet heel veel tegenslag gehad, alleen het weer zat niet altijd mee. Nu zijn we dan nog bezig met de overkapping en dan moeten we binnen nog het huis afwerken en het zwembad afmaken.

De bouw van de villa begon vorig jaar januari en in maart lag de fundering. “Wij zijn vanaf vorig jaar februari ongeveer bij het project betrokken”, vertelt vestigingsmanager Pim Raaijmaakers van Stiho Helmond. “Het was in mijn eerste jaar als vestigingsmanager. Ik heb ook eerlijk aangegeven aan Mark toen dat sommige dingen nieuw in het project waren voor mij waarop hij zei: ‘geen probleem, dat leer ik jou wel.’ We hebben toen een pakket van A tot Z mogen leveren voor het project.”

Het totale plaatje

Zo mocht Stiho onder meer de vloeren leveren, het isolatiemateriaal, de dakplaten en de kalkzandsteenelementen. “Het totale plaatje eigenlijk,” vertelt Pim trots. “Het kalkzandsteen was wel nieuw voor mij en de levering zorgde ook wel voor een uitdaging. Het duurde te lang voordat het kalkzandsteen bij onze huidige leverancier vandaan kon komen. Ik ben toen op zoek gegaan naar alternatieven en vond toen een andere leverancier, maar dat was wel duurder. Mark zei echter ‘gewoon regelen, dan komt het allemaal wel goed’.”


“Het was dus geen prijsproject,” vertelt Pim. “Dit was echt een project waarin de klant alles heeft besteld op basis van vertrouwen en relatie. Dat vond ik het mooie aan dit project. Als Mark maar snel geholpen werd en alles goed geregeld was, vond hij het prima. Dat was de hele insteek van het project. De samenwerking verliep supergoed. Mark belde mij direct als er wat aan de hand was. Wanneer er dan iets snel gedaan moest worden of er problemen waren dan hielp ik hem daar direct mee.”


Villa Waalre

Fijne jongens

Mark zelf is ook dik tevreden over de samenwerking. “Wij bestellen al zo’n 15 jaar bij Stiho. Het is altijd goed, dus dan ga je niet naar een ander. Het ligt er natuurlijk aan wie er op kantoor zit en wie er helpt. De samenwerking voor dit project verliep heel goed. Het zijn fijne jongens bij Stiho.”

Samenwerken?

Heb jij ook een mooi project waarbij we jou kunnen helpen? We staan klaar voor advies en ontzorgen jou waar mogelijk, zodat jouw project soepel verloopt. Neem contact op met jouw Stiho-vestiging of -contactpersoon en samen maken we er wat moois van!

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen