Contact
Sluiten

Stiho: óók voor circulaire materialen

Waarom gloednieuwe materialen gebruiken als je ook kunt kiezen voor circulaire materialen met dezelfde kwaliteit en garantie als nieuw? Stiho maakt zich er als partner in het Urban Mining Collective hard voor dat materialen uit slooppanden (oogstpanden!) niet langer verloren gaan, maar opnieuw op de markt gebracht worden. Kwalitatief net zo goed, maar veel duurzamer. Weggooien is niet meer van deze tijd.

Je bestelt je circulaire materialen net zo makkelijk als nieuwe materialen. We verkopen ze onder het label Urban Mining, je herkent deze materialen aan het speciale Urban Mining logo.

Ben je op zoek naar circulaire materialen voor jouw project of heb je advies nodig? Bestel de materialen direct via de webshop of neem contact op met jouw contactpersoon bij Stiho.

 

Circulair bouwen doen we samen


Circulair denken heeft pas zin als je het omzet in daden. Dat betekent bij Stiho dat we circulair bouwen voor iedereen toegankelijk maken.


We maken het beste van vroeger nú weer van nut. Een slot blijft een slot.
Of gebruikt hardhout wordt een nieuw kozijn. Gewoon met dezelfde certificeringen, standaarden en kwaliteiten van een nieuw product. Gewoon voor dezelfde prijs. Maar met minder CO2 en méér waarde.


Zo blijven we verder werken aan de mogelijkheden voor onze branche.
Circulair bouwen, daar gaan we samen voor. Ga jij mee?

 

       Oogstbedrijf New Horizon Urban Mining en Stiho zijn partners in circulair

Panden die gesloopt gaan worden, zijn een bron van bruikbare bouwmaterialen. Denk hierbij aan kozijnen, hang- en sluitwerk, hout en plaatmateriaal. New Horizon oogst deze materialen uit de panden, Stiho verkoopt deze circulaire materialen. Ze zijn kwalitatief van even goede kwaliteit als nieuwe materialen, maar een stuk duurzamer. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat circulaire bouw de toekomst is.

Meer lezen over New Horizon.

 

Wil je direct aan de slag met circulaire producten? Je vindt deze onder aan deze pagina.

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen