Contact
Sluiten
Nieuws

RhinoPlex

Beste Platenspecialist 2016-2017

De lezers en relaties van Houtwereld hebben De Stiho Groep uitgeroepen tot "Beste Platenspecialist 2016-2017" tijdens de jaarlijkse wedstrijd "Topleveranciers"! Henk Lozeman en Mark van Breukelen hebben de oorkonde met trots in ontvangst genomen. Dit keer zijn ondernemingen bekroond die zich op uitzonderlijke wijze inzetten voor kwaliteit in de branche. We worden onder meer geprezen voor de behulpzaamheid en de grote voorraad. Lees meer in de samenvatting van de uitslag!

Hét alternatief voor okoumé

Een volwaardig alternatief voor okoumé multiplex. Maar dan nog duurzamer, goedkoper, gemakkelijker om te verwerken, altijd FSC® gecertificeerd én volop verkrijgbaar. Dát is RhinoPlex, een nieuwe multiplex op basis van populieren. Stiho is de eerste aanbieder van deze multiplex op de Nederlandse markt.

Perfect voor buiten

RhinoPlex heeft duurzaamheidsklasse 2-3. Het is perfect geschikt voor buitentoepassing. Het eerste project met RhinoPlex is al opgeleverd: de Lite Home in Breda, waar het nieuwe multiplex als gevelbekleding is gebruikt.

RhinoPlex & RhinoPrime

Naast RhinoPlex is ook RhinoPrime verkrijgbaar bij alle vestigingen van Stiho. RhinoPrime kan na licht opschuren worden afgelakt.

Wil je meer weten over RhinoPlex? Klik hier en neem contact met ons op.

Bekijk de producten in onze webshop

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen