Contact
Sluiten
DTS onderdorpel 67x110mm
DTS onderdorpel 67x110mm product photo

DTS onderdorpel 67x110mm

384670
  • t.b.v. ABC-profielen
[punten] Bonuspunten
Bestel nog [puntenperaantal] stuks om [punten] extra bonuspunten te sparen

Beschrijving

DTS Kunststof onderdorpels van Polyethyleen passend op het ABC kozijnhout 66x110mm en met een lengte tot maximaal 6000mm. En voor bestaande houten kozijnen bieden ze herstel en upgrade mogelijkheden, zodat er een efficiënte en doelgerichte bescherming is.

Hollodeen, waarvan de DTS dorpels worden vervaardigd, is een duurzame, zeer sterke en slijtvaste PE-kunststof en is volledig recyclebaar en bestaat al tot 90% uit gerecycled materiaal. DTS dorpels zijn volledig circulair en Cradle to Cradle gecertificeerd.

De DTS kunststof dorpels zijn gemakkelijk te verwerken en bewerken met gangbaar gereedschap. De dorpels zijn zowel machinaal als handmatig te zagen en te boren. Verspanende technieken als frezen zijn eveneens mogelijk.

Veranker de DTS dorpels altijd maximaal h.o.h. 300mm aan de bouwkundige constructie, startend op 100mm vanaf de dagkant van de eindstijl. Tevens ankers plaatsen aan beide zijden van een tussenstijl-aansluiting op 100mm vanaf de dagkant. Bevestig daarbij het anker met schroeven zowel aan de spouwlat c.q. DTS dorpel als aan het bouwkundig kader.

Toon alle tekst

Specificaties

ProductsoortOnderdorpel
ModelABC-Profielen
Dikte (mm)67
Breedte (mm)110
Lengte (mm)6000
MilieukeurmerkNiet van toepassing

Favorieten

Om gebruik te kunnen maken van het opslaan van favorieten dien je ingelogd te zijn.

Inloggen